美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
都係,如果佢只係做兩條友都OK
但佢突然走條劇情線,然後兩條友仲要逃亡,然後阿Fiona仲要
S2果陣睇完依家應該都唔記得哂S1S2啦
一齊加入重睇地獄啦

人我反而認到
但劇情唔係好記得返 除非好重點果D位
必要時睇d懶人包同埋重睇S2 finale算
我都係因Fiona而睇,PWB條線寫黎係滿足佢Flirt中女的慾望
其實好多人都覺會cancel
HBO網站有度話係series finale,但只係一日未式公佈,一日唔肯定
講真,我想有S2嘅,但前題要寫得好囉
啱啱睇完finale 成季最差嘅一集
我同意講佢地個love story 再慢慢揭佢地以前發生嘅事呢part其實唔係好差
fiona死咗+逃亡+pwb呢幾段真係幾多餘 睇到r晒頭 無喇喇變左查案
可能想擺啲刺激野落去 結果不倫不類咁
同埋有pwb嘅scenes都太好笑 唔係好match本身個style/兩個人深情嘅位
等於一堆xx風雲
contact 名錯咗,應該要叫kill comander

又up呢套上黎,唔好打我

S2係咪promo過呢套 呢個look係咪比人低估左,有頭紗走去見eve
以為你會放拎麵包摸佢手個張,記得之前你地好癲要學佢地咁相認好搞笑
佢呢個hi同佢係巴士hi eve 係天同地比
係reddit見到有個留言係話K暈低係專登比v去拎舊錢,睇完覺得咁陰謀咁恐怖嫁咩
睇到你地既反應…係咪可以叫佢唔洗再run
利申:未睇哂
搵把刀仔輕輕隊一隊佢表示愛意,點知搞錯左唔係V
睇上腦同痴線先咁做
我覺得佢性格都唔係好差,唯一唔鐘意佢就係Rebecca咁對佢,佢做啲咁既野
但我好想佢同carla一齊
第一個反應真係做得好,我覺得好多時拍呢啲畫面場口既人都忽略左要扮唔知會係下一秒見到對手又要不經意既郁動下見到,好多都係成日個頭擰一擰就睇到jodie個頭仲有向前傾一下望真啲
第2張係開心左一下跟著好似心諗都係算9數放棄左,唔知係因為開左車定點
早幾日開始留意 仲睇埋family tree 明明睇個時仲分到 再睇番已經覺得有少少亂 準備睇番個啲分析順便記番起哂啲野
嘩twitter有條ke finale核彈級behind the scenes片
有冇人見到holy shittttttttttttttttt
ve真係跳舞攬住左
仆街今日先星期2咁快又放料
Wanna hang ?
嘩屌好興奮
發現Eve 上連登
見到呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞