美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
我都見
即刻俾like
其實而家好多nude scene都搵替身做
雖然我覺得為咗套劇唔值得真露,但都好欣賞佢
S2想扮PWB那種趣味完全做唔到
但係起碼多villaneve
S3真係食屎
依家望返S2佢地一齊既scene有d懷念
睇完S3,先發現S2原來咁好,起碼多Villaneve

依家回望S2見到佢地成日一齊覺得好痴線婚後生活咁
動森都冇得玩
行行下街覆eve話驚佢悶親married couple
猛男撿樹枝
好鐘意呢幕 好sweet
s2寫佢地合作其實真係好好玩 間唔中又鬥下嘴 希望s4寫返多啲villaneve

不過禁下禁下 到時可能劇都冇得我地睇
屎都冇得你執呀
The Nest 我睇左少少
今季太多人插eve出得少
下季writer應該都會留意下
而且佢今季寫咗e3,睇好佢

不過武漢肺炎搞到下年未必出到
CCP全黨死清光呀!!
除非今次e finale同v表返次白
如果唔係 ....
已成定局
估下finale佢地會有幾多時間對話+一齊
我估少過10分鐘
自從s2果一槍之後
同v講過唯一句野就係yayayayaya
finale 40分鐘安排佢兩個全集對話先平到民憤
趕到咁
代表之前果堆都係拿拿臨起貨求其剪
同意
想睇PWB, 可以去睇RUN, 下星期最後一集啦
因為樓上啲圖先的起心肝睇完fleabag, 起初佢個表達手法睇唔慣所以停左。但慢慢就幾鍾意佢啲心聲位去到神父都留意到佢啲位真係

自己做過呢類型拍攝 覺得好難可以表達到 佢集數少時間短但表達到咁多野又唔突兀 好野

一路睇一路覺得佢個角色同V好類近 要有番咁上下神經質既人先寫到佢呢類型 佢唔寫KE跟住KE而變哂或者接唔到都唔出奇
訓唔著
我都係近排先同大家傾劇
身邊好少人睇美劇,好多時都係孤獨睇,睇得開唔開心都冇乜人分享
上Twitter, Reddit係可以見到其他人討論,但有得用中文同大家一齊傾真係得呢度
生活真係誇張過戲好多萬倍....以後唔好話講劇,睇都可能好難.....
多謝大家
希望大家一切平安

我記得你好似上年euphoria果陣已經喺度
呢度好似唔係太多人長駐 所以周不時有上水既user name都有啲印象
心聲同你一樣
同埋自從有上黎傾下劇覺得煲劇都煲得enjoy好多
大家留意開嘅野 口味又差唔多有同好
好難得
C打
其實我好早之前已經有睇你個po,做咗好耐cdrom
我記得係PWB橫掃獎項果陣太興奮先開始覆po一齊high
近排因為KE上水多咗同大家傾得好開心
多謝你一直keep住開呢個po
就算強權點打壓,我哋都一定搵到空間!

果次pwb fleabag無雙睇到好highjodie又贏埋
唔好咁講 多得你地入黎圍爐先有得傾得咁開心咋
留到真係熄登先再打算
原來S3 finale個後期尋日先整好
咁趕嘅
唔好又犯呢啲錯
https://twitter.com/80lbGorilla/status/1262228612071272448?s=19

套劇當初仲要係提早播點解玩命
班人係咪喺屋企edit
頭先碌碌下見到爭啲濁親
我都見
即刻俾like
其實而家好多nude scene都搵替身做
雖然我覺得為咗套劇唔值得真露,但都好欣賞佢

平時佢都好似幾open見佢幫其他雜誌影d相都係
真係乜都露哂咁滯果堆nude pics會流傳一世
yayaya咩事
留名等睇之後villaneve part勁短 然後再比人插爆
V由果陣開始已經咁抵錫
又會百厭串下佢

其實事到如今班觀眾想睇既野好簡單
V&E耍住花槍 簡單hea查下12 已經大把人睇
但偏偏佢地就係唔寫
其實睇到後面我唔係好明做緊乜
係囉
合作不知幾有潛力可以有劇情係互相保護下對方咁
一有咩事要走佬 又有road trip睇
合合下作又可以情侶式鬧下交 鬧完和好返又有sweet野睇

大陸係咪已經禁埋gay/les劇
yayayayaya講緊巴士打V果度?
V對E都係得一句I'm not coming for u
villaneve一定勁短 睇死下集都未見面
應該9成都係見唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞