美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
我無睇過 正係睇過佢post ig 既訓係度舉啞鈴個段
開頭個個動作咁搞笑既 好似快速左

Twitter 除左HK戰線外 好少用 因為唔係好識玩要睇呢啲係咪直接search佢個名
可能係我又睇錯
我係直接search佢哋啲名、killing eve同其他我有興趣嘅劇名
見到有啲tweet幾有趣會click去個Twitter睇下佢平時係咪都tweet開呢啲,有興趣就會follow佢
本身follow咗嘅人retweet啲有趣tweet就再睇下原Twitter洗唔洗follow埋
Thx thx
Thx thx
我可以J一個星期
笑咗

你咁講完我都要去睇多次
如果真係扮嘅話 成件事即刻高檔咗
頭盔唔怕戴 因爲又睇到樓上既S1圖 佢都係扮野個時
太耐冇上網睇劇啲link死哂既 家陣揾中字真係好煩
再睇覺得絲打有機會啱
normal嘅V係殺人唔眨眼殺人不留痕
今次行動嘅佢對12黎講真係好唔normal
點都好,V都係好慘 就算係扮野都一定係真情流露
佢本身都係中女啦,係咁撩啲老中女,有佢喺度我就覺得好搞笑
下集最後一集都有phoebe 同女警長, check咗原來女警長43歲咋

E真人大過Jodie 23年, 母女戀
原本諗住等apple tv plus 自然消失
突然走出嚟同人講高價買咗greyhound播
https://youtu.be/eyzxu26-Wqk
人傻錢多
揾到喇最後 終於開左KE第一集睇
今季定season 1?
S3ep1 冇追po完全冇心理準備一黎就死人
咁唔好追po啦
快啲追到live
突發
萬眾期待

L TO THE OG full ver上線

https://open.spotify.com/album/74qSRQ7rIF8OrHAK5UptdA
勁過咖啡 唔洗訓 成晚L TO THE OG

G~

返緊工都即刻開左黎聽
MAKE SOME NOISEEEEE
when
i
say
L

you
say
OG
果個笑聲好似係佢自己真人笑聲黎
好緊張個finale會係點收
好驚如果係失望會即刻放棄唔想再睇
上次臨門一腳反高潮好大陰影

如果V知就好
佢灰到都準備放低eve
其實想睇佢多d諗下之前個kiss
睇人討論話覺得今季佢地兩個之間好陌生
諗落我都覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞