美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
佢幫套劇set左個tone
所以打後個個接手基本上都要學佢
但講真冇可能有人學到
pwb個style同劇本太獨特
所以我覺得其他人失敗係正常 怪就只怪pwb走
依家望返S2佢地一齊既scene有d懷念
睇完S3,先發現S2原來咁好,起碼多Villaneve
sis
留到最後為止唔放棄
仲未一齊睇到succession s3架屌
lihkg係咪要玩完
唔捨得大家同啲討論都未見到ke真end就完
屌 以後邊到傾ke 同Jodie
係得呢度有得傾其他網都係做cd rom多
難得遇到大家吹到ke同jodie水
係咪下個禮拜會熄燈
仆街 追悼會finale都冇得傾

如果收皮
開個tg group之類不定時吹幾句劇水都好過冇定係tg都會收檔
我愛各位呀平時傾得好開心
我係ke s3先入嚟揾到呢度入嚟傾 身邊朋友都唔睇 難得揾到班人傾得咁開心 如果真係收皮 熄燈前想講句我愛ke Jodie 同大家 係呢度幾開心

唯一得呢度傾到劇除左ke之外都係
不過今季多左好多人一齊傾熱鬧左好多開心
有緣可以遇到大家呢班痴線婆同好係咁瘋狂吹水
我愛jodie comer pwb呀都
同埋一班曾經傾過劇既美劇巴絲

屌 搞到講哂遺言咁
btw大陸依家係咪不嬲睇唔到netflix?
屌 以後邊到傾ke 同Jodie
係得呢度有得傾其他網都係做cd rom多
難得遇到大家吹到ke同jodie水
係咪下個禮拜會熄燈
仆街 追悼會finale都冇得傾

如果收皮
開個tg group之類不定時吹幾句劇水都好過冇定係tg都會收檔
我愛各位呀平時傾得好開心
我係ke s3先入嚟揾到呢度入嚟傾 身邊朋友都唔睇 難得揾到班人傾得咁開心 如果真係收皮 熄燈前想講句我愛ke Jodie 同大家 係呢度幾開心
我係今季e3先開始入嚟傾 得呢度先可以同大家一齊逐個detail捉 同埋瘋狂 j Jodie 估唔到咁快就可能摺埋
係度多謝大家嘅陪伴

香港而家咁真係好sad 諗起都想喊

多謝你加入真係得呢度先有得盡情傾
難得圍到個爐
希望有得可以繼續傾到落去好sad
訓唔著
我都係近排先同大家傾劇
身邊好少人睇美劇,好多時都係孤獨睇,睇得開唔開心都冇乜人分享
上Twitter, Reddit係可以見到其他人討論,但有得用中文同大家一齊傾真係得呢度
生活真係誇張過戲好多萬倍....以後唔好話講劇,睇都可能好難.....
多謝大家
希望大家一切平安

我記得你好似上年euphoria果陣已經喺度
呢度好似唔係太多人長駐 所以周不時有上水既user name都有啲印象
心聲同你一樣
同埋自從有上黎傾下劇覺得煲劇都煲得enjoy好多
大家留意開嘅野 口味又差唔多有同好
好難得
佢地今季都未認真講過野
eve係巴士度Yayayayaya嗰啲唔算
E真係好賤,成日當V係水泡,又利用V
不過全世界都利用緊V,V好慘呀
呢度有無人鍾意Sophie Rundle?
原來S3 finale個後期尋日先整好
淨係睇過bodyguard 同gentlemen jack
我都係
剪多d Villaneve落去啦
Yayaya eve打人好似小學雞
相反v氣場
係咪代表有少少轉機?
鐘意呀
peaky blinders都係為左睇佢
佢前排有套The nest講代孕 可以睇睇
原本傾傾下ke已經飲恨mode
仲整壇咁既野
C打
其實我好早之前已經有睇你個po,做咗好耐cdrom
我記得係PWB橫掃獎項果陣太興奮先開始覆po一齊high
近排因為KE上水多咗同大家傾得好開心
多謝你一直keep住開呢個po
就算強權點打壓,我哋都一定搵到空間!
早兩日見到logan話succession好似最快9月先拍
未睇s3唔想末日住
頭先碌碌下見到爭啲濁親
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞