美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
係咪好感慨呢
重點係出字幕果下
呢d藍絲心態我睇唔透
感謝黨嘛
正常人都唔會明,今次等睇中美角力啦
Rotten tomatoes咩事
明明eps7我覺得係暫時最好睇嗰集

真係好無奈 除左靠美國之外
可以做既野唔多
又唔知前路點行
坦白咁講 呢排真係多國之間嘅鬥爭
有時真係要俾時間去戰勝!

表態就大家都做左 外國都明架啦
其實香港人成日就係諗點都要做d野先得,呢個時候要做嘅咪就係唔好衝動 睇左多國形勢先

國安法同武肺都係籌碼
等一等,睇定左再諗下一步 急唔嚟
會睇 原來已經係finale
正想講每次睇mrs america見到佢
就會諗起佢
i think about elizabeth jennings.. all the time ...

掛住佢地幾時先會再見到好似the americans咁高質既劇
ke & wwdits做完之後
每個禮拜精神食糧都唔知睇咩好
返去重睇succession leftovers the americans算
speaking of the americans...
記得睇mrs america e9
會睇 原來已經係finale
正想講每次睇mrs america見到佢
就會諗起佢
i think about elizabeth jennings.. all the time ...

掛住佢地幾時先會再見到好似the americans咁高質既劇

開normal people定succession先好
normal people好似好沉重咁 平時好怕睇呢啲 睇完個人會好down
David Fincher is my fav director 有到daniel craig俾人粒膠袋用第一人稱拍 睇到都以為自己就嚟無氣咁仲有個open scene都唔錯

Claire Foy唔討厭佢 只可以講cast得唔好 最好梗係揾返Rooney 拍啦
就黎乾塘
雖然唔係完全冇劇睇
但將會冇乜邊套係好期待

the great我未開始睇ep5
不過肯定好貴
我買咁now e plan,幾個月前冇咗hbo go plan 買
我網上搵now 客服,問咗好耐,最後覆我話冇咗個plan
如果有得揀會想買hbo go,我唔睇韓劇果啲,now e包埋果啲都唔岩我,想要個平啲嘅plan
但HBO啲貨年尾先派
undoing the third day
C應該用黎推劇情唔死得
反而K危啲
黎梗秋季播嘅劇都唔知拍唔拍得切
上兩個星期啲電視台公佈時間表,CW已經話下年先播秋季劇
記得好似得一個電視台好有信心可以9月尾開播秋季劇集
年尾勁大機會冇咩劇睇
https://www.harpersbazaar.com/uk/travel/amp32682746/spanish-apartment-killing-eve-available-to-rent-on-airbnb/

It is available to hire from £297 per night, which includes the cleaning and service fees.

除返開好似都唔算超貴
The Great我睇到8。平平穩穩咁冇乜驚喜
Leo出左嚟之後已經都冇咁好睇
ke完咗,我應該會開番hbo啲劇睇
上年big little lies同euphoria都未睇
仲有Betty
westworld s3淨係睇咗第一集
呢季好多critics dislike
你睇哂成季未?
睇完去睇下showrunner finale果集之後嘅interview
睇啲人post interview嘅 summary,showrunner有講到s2會講咩,睇完搞到我冇咩興趣睇s2
s1睇到ep 6停咗,未睇埋落去
話冇劇睇嘅人快啲睇Dead to me

Netflix有成2季俾你睇
鍾意犯罪嘅
鐘意黑色幽默嘅
鍾意milf嘅
鍾意sheshe嘅
全部都啱睇!!!
雖然兩套都必睇
但normal people就壓抑啲 可以開succession先
succession頭幾集可能未必一睇即刻鐘意
但睇完兩三集後應該會開始覺得正
尋晚開佐黎睇 準備靠佢填補我冇佐KE既空虛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞