美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
今集KE
好耐無睇電視 原來明珠有播ke
佢呢個look係著左之前隔離廠大籮核套衫
V bb
沮喪受傷mode都好靚

eve polastri快啲去救你條女出火坑啦
好似
大蘿核著呢套衫都好型
V著呢套好sexy

對比返佢S1呢part即刻好心酸
睇呢套劇唔係想睇V受苦
ep8全集40分鐘比eve幫v療傷 please
好波
竟然真係有人做左in 12法國女人i trust
下集劇照
Carolyn同個女果度睇到我
原來個女唔係佢親生所以佢咁唔鍾意佢
Kenny係佢親生,係佢同Konstantin個仔!?
媽呀好亂呀
同埋以上劇情其實我唔想知囉
俾多啲時間E同V一齊啦
期待又怕受傷害
今集同12高層段戲之前已經係Twitter睇晒流出 仲以為會有新片段
每集都有啲唔知想帶出啲咩意思嘅母女情節
睇完嘅感受就係:哦,So?
同上季一樣 v為左佢寫postcard,失戀去take嘢,係club打交,係廁所喊,eve全部都唔知
最尾仲要話人don't understand what love is
廚房我睇咗兩次都係
Geraldine個角色真係冇乜存在意義呢
佢又唔係令到C表達更多情感,我哋睇到C表現情緒嘅scene都唔係同個女一齊 又冇推進個故事
佢本身又唔似有咩陰謀
就算之後發現佢係12高層都冇乜意思
因為C個角色本身已經有啲懸疑,唔知佢同12咩關係,加多女如果都係同12有關好無謂
更加唔想知佢同Kenny係咪Konstantin個仔
C做大配角已經好夠,而家佢仲多戲過E究竟想點
Niko
其實d角色係咪keep住周圍飛
打曲棍個到K同V同Erina都係Russia
然後傾計個到 K同C同E又係同一個地方?
跟住V殺政客個時 E同Tasha同V又係同一個地方
最後K想帶Erina走佬 又咁快去到佢屋企門口 咁其實Erina係stay係邊
其實佢S1同2都積埋好多野未有解釋,佢加新line但又唔填返之前啲坑,令我覺得啲writer真係各有各寫咁
Niko好波
btw依家好似咩都出大字 有啲too much
但今集啲大字幾有效果 niko呢個 同V個個
雖然佢唔加都知佢走去殺個人 但放番大左個bullshit

應該一路剪開呢個大字風 停唔到
殺手同特務嘅日常就係周圍飛
同埋啲時間線唔係接住晒,中間差咗幾多日冇人知
Irina就一路都stay係Russia
Rooney Mara is pregnant, expecting first child with Joaquin Phoenix
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞