美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
喺Tumblr睇skam france今季有sheshe,但未做哂,唔知ending會係點
好懷念追the americans既日子
因為你食得雜
我唔係套套放落口
請假玩命
萬一好似S2咁點算
睇完rooney版返唔到轉頭
唔會覺得claire foy係lisbeth個style
btw我冇睇過瑞典版
今集個導演係以前拍開ke果個
覺唔覺今集終於冇之前咁碎
真係慘
原本今年好多野睇
套劇如果冇左佢
V果邊會即刻少左好多火花
我地: V明明次次暴走 點解12仲用佢唔殺佢

12:
動畫同可能睇返d戲
果套好似係sheshe?
見有時d人拎黎同ke比較
未睇果條片
就咁睇上面個comment仲以為jodie另外拍左套野叫jumpjumpjump
有時諗覺得係S2最尾個爛攤子先搞到要慢慢build up返佢地
一個kiss就想塞住成班人把口
tumblr / twitter / reddit班人分析個finale分析到痴哂線
我都好奇想知會唔會最尾先爆佢係12
6季咁好做
為左國家做咁多野,最後要同仔女分開
USSR又散埋,all for nothing
返到去就係過martha既生活
damn....
老屎忽
有史以黎收得最靚既finale之一
你追得咁多套套都開
新post

美劇集中討論區(39) KE S3 | WWDITS S2 | i know this much is true
https://lih.kg/2041061
用我個'海報篩選法'包無死
睇名已經估到套野想點
跟住睇下主角咩樣
千奇唔好睇reviews同trailers
一係好有驚喜,一係中撚晒伏
完全係賭博
反而係鍾意D小細節位
好似有個scene係
philip聽美國國歌
開始諗自己既身份認同
全部都唔敢開嚟睇
拒絕任何possible spoiler
件事一定係好真實兼好痛(心理上同生理上)
但正正表現出唔同人面對性侵嘅處理方法
有勇敢反抗兼大聲講出黎嘅,亦都有被迫接受再說服自己咁樣係無問題
睇下Janay之後會點同個男仔翻牌

Bambi一睇就唔會鍾意Camille呢類女仔啦
保佢果個唔知係咪新人物

扣留果度成part都幾好笑

仲有2集就完季
講埋d me too野
不如講下d shrooms
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞