美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
睇晒啦
真心好正喎
超Netflix水準啦
Claire Foy演得好無feel
唔識用bbc iPlayer ,佢問我有無TV Licence ,唔知咩黎,無再搞
3季之中最低分果集,但我覺得幾好睇
睇到s2e5停左
可能因為我有睇grace and Frankie
有個對比係到
P.S 會睇晒
eps8 trailer又見到佢地有傾計情節
dear Geraldine, i think it's time you left too
好似係第二朝先有

利申 冇用
Grace and Frankie我都有啲興趣
我之前都係見到要tv licence然後就del左app
The third series of Killing Eve will be available to stream on BBC iPlayer from Monday 13 April. Episodes will drop weekly and be available to stream every Monday from 6am.

即係香港時間星期一晏晝2點?
咁寫應該係喇 uk第二朝有姐係香港晏晝先有得stream
平時我download torrent見720p/1080p都係晏晝呢啲時間先有
本身諗住成季出哂之後睇埋淨底嘅集數,宜家睇完showrunner啲interview謝咗,所以停咗去睇raylla fanfiction先
睇得過架,raylla真係幾cute,不過劇情跳得幾快,有時好多嘢會迫埋一集講,開頭唔係幾睇得慣
係Tumblr見都好多gif好sweet
睇完KE留意下
可能會重播經典劇集
睇新聞講有啲電視台買其他國家嘅劇黎播,fx冇劇播可能都會咁做
V嘅爸爸係K

唔係親生但感覺係
個亂摸V嘅女人
雨傘睇幾集我就失去興致
冇劇睇,可以睇下動畫,見啲人好鍾意Netflix果套she-ra,岩岩出咗finale season,fans好滿意個結局,遲啲會開黎睇下
License 你click have 就得
唔會再問你
開埋VPN
有冇人睇左 jump jump jump
Jodie 真係演得好好
V啲細路女性格好吸引
啲台詞終於上翻軌度好好笑
忍唔到手睇咗 sneak peakjump jump jump真係勁可愛最後一集先出返v嘅細路仔性格
想睇係e面前表現細路仔個面
原來可以唔洗理佢
頂 即刻down返嚟試下真係
咁同嗰啲問你年滿18歲嘅問題有咩分別而我一開始又真係咁誠實答左i don't have
我都試左一次唔得好失望
之後又鳩click 得左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞