美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
似係好事喎不過唔好同我講留返啲驚喜
Btw amy呢度我記得佢好似係就俾佢老母迫癲?
我都見到
下星期二要請假冷靜下

好正呀
點解你地個個都見到 我睇唔到
呢個時候twitter先咁保護我
只係見到一堆佢兩個開心既劇照
仲有成個禮拜好難避得過呢個
識貨有睇sharp objects
臨死前派糖
星期一返去resign

有啲劇照佢地個樣好似鬧完交咁
係咪又黎甜頭之後分手 S2慘痛回憶
玩咁大
可能結果都係不如人意呢........
宜家應該成個twitter都充滿哂果個scene
幾好睇呢篇ke fan fic 好多sexual tension幫大家渡過呢個星期
btw NSFW不過你身邊啲人對英文唔係好敏感嘅話光明正大睇應該無問題
https://archiveofourown.org/works/19055476/chapters/45263857
點解我係twitter見到有人話Ruby Rose會加入KE season4
我都係岩岩先喺Tumblr見到果幕gif,幾個鐘前淨係見人post幕後相,冇留意
真係俾fans估中咗
已經有啲對finale收貨了,我期望真係勁低
佢岩岩quit咗batwoman唔會咁快拍新劇掛
唔係幾想佢拍KE
好似係假 我之前都見過 見有comment話係fake 話傳左咁耐都仲傳緊
佢演技唔多掂喎 再加上ke有villaneve搶晒鏡 容唔落一個ruby rose
OMG
好感動呀 竟然真係有
應該會high到下個禮拜
嘩嘩嘩嘩嘩
冇上嚟幾個鐘姐 一開就俾個咁大surprise我
只要有villaneve睇 足矣
而家已經比編劇搞到要求勁低
我都有見過呢個傳聞, 希望千祈唔好係真嘅
佢啲戲真係太屎, batwoman係佢已唔想睇,但係當年睇OITNB嗰陣睇到佢啲戲都尷尬
但係RR多次係ig表白過ke同jodie, 我諗如果劇組邀佢嘅話佢應該會應承
ke已經夠多無謂人同line, 唔好再加多啦
頂 未到星期一已經咁快一啖砂糖一啖屎
sharp objects 好正
真係畀個作者呃曬, 唔到最尾個秒都唔知個真相
個人覺得仲好睇過gone girl
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞