美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
呢排都J緊佢d手指,又瘦又長,J死人
好彩仲有rebeca 唔係我真係棄
睇到而家覺得C同佢個女既劇情真係好多餘
真係好想知佢男友係咩樣,好似啱啱識左個新男友,佢之前舊果個都收得好埋,從來都無比人影到
睇左兩季samuel都未死已經棄劇
佢嘅煩膠程度好比how to get away with murder嘅wes
如果係街應該好易比人影到 姐係佢地次次都喺屋企見面
但係private life就廢事八了 佢開心就得 雖然真係好好奇
我覺得唔好咁期待好啲
今集吊晒我地癮 下集隨時踩返我地落谷底 仲未計結尾villaneve可能又分開
好可能係Taylor睇完變fans後狂推ke俾身邊嘅人
嗰陣睇到Claire係廚房同佢老公掟煲嗰度,幾驚佢會心軟同翻個老公一齊,點知佢最後真係跪低嗰下真係好爽
同埋之後Claire表白fleabag話會為左佢跑機場嗰下真係好感動
我都睇哂the great啦,冇預期中好睇到想一口氣追哂咁,但係都唔算係伏嘅
jodie同luke jennings都俾人煩到del埋Twitter
好彩仲有Guzman Ander j 下,但我接受唔到濕九Samuel 代替Polo 同Guzman 做兄弟
我覺得全集感覺上最正好似係V

好有不祥預感
唔該搵人推翻我呢個感想
下集eve終於可以見到
我覺得
今集ke個writer係ep3個writer亦係下季lead writer

有絲打估中Konstantin真係心臟病發
估唔到真係死嘅係Mo....
V見到E個反應好pure好true
每次見E都會say hi
E始終有hi返轉頭仲微微笑咗一下
最尾V係電話講野好sexy

對final又期待返

等人推翻,但已經唔求一齊,求V開心
Taylor細佬唱歌幾好聽 好有feel
放頭髮加前陰摷高佢真係無得輸
睇個勢下集應該會分開 然後s4又用左半季講佢地點樣再見返面
今季除左E生日嗰度之外 其實冇乜點講而家V對E嘅感覺
但係我覺得未必係淡咗嘅
我要再loop下火車呢度先得!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞