美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
villaneve一齊跳舞嗰張bts見到Jodie著波鞋 要就返Sandra身高
‘Girl With the Dragon Tattoo’: Lisbeth Salander Standalone TV Series in the Works at Amazon (EXCLUSIVE)
https://variety.com/2020/tv/news/girl-with-the-dragon-tatoo-lisbeth-salender-series-amazon-1234616444/

Amazon is developing a series centered on Lisbeth Salander, the character created by Stieg Larsson for the so-called Millenium books.

The project, which is currently titled “The Girl With the Dragon Tattoo,” will not be a sequel or continuation of the story from the books or the films into which they were adapted. It will instead take Salander and place her in today’s world with a wholly new setting, new characters, and a new story.

No writer or lead actress is currently attached to the series.

唔係rooney仲有咩意思
等到佢仔都生埋
true
但等佢生埋仔應該拍唔到
佢想當年仲send email去sony問幾時開新一集
我心目中嘅Lisbeth Salander永遠都係得Rooney Mara
嗰陣睇完仲即刻借左套書三部曲嚟睇,一路睇都係用Rooney個演繹去代入個角色,一開始聽到話有續集都好興奮同埋期待,點知等等下依家都差唔多成十年
之後Claire foy做嗰套我都冇興趣睇了

我又係睇完戲走去睇埋書3本都好好睇
真係一路睇都係ff返rooney個樣落去
fincher果套個個都cast得好daniel craig
明明後續個劇情勁好睇 如果原班人馬拍埋落去會好正

claire foy果套冇諗過睇
黎緊就會開始少咗劇睇
好想睇V喺eve面前脆弱下
唔好成日扮哂輕挑咁

https://twitter.com/villanxellez/status/1265703937560248321

請左假既絲打洗唔洗再考慮下先
嚇死禾了
以為K爸爸係咁先
呢季殺咁多主角
在家「煲劇」打發時間!7大影視串流平台收費比較
https://wealth.hket.com/article/2457787?r=cpsdlc
各位美劇大師sub左幾多個呢
就咁睇apple都抵玩喎 38$, 係劇少
望左下HBO go ,都好多經典野睇,好似sex and the city
仲有其他台既劇
但係咪真係得720P
終於可以結婚了
7月the boys,雨傘學院
聽講6月有 the politician s2
其他到時先算
重點係hill house s2失左蹤
太遲,我已經睇左
係純動作片
無內涵
D推理位無晒
純粹睇主角一人分飾多角
劇情愈後愈鳩,
就係呢條女,
搞到我唔想睇D 有雙胞胎情節既劇
例子: fargo s3,依家hbo果套
因為佢實在太西利,演咁多角色
都可以說服到我,信佢地係幾個唔同既人
一人演兩角算乜撚野
兩套都係必睇
upload笑死無命賠
V緊係要返去12同女上司亂搞
梗係抵玩啦myTV super 都$58
睇完想了解下prime video
主角最勁個位除左要做N個分身外
仲要有啲位係A角色有時要假扮係B角色
但又真係說服到我佢唔係純粹做番B角色出黎
骨子裡其實係A角色黎
同埋D唔同口音又係玩得淋漓盡致
有會笑死嘅位咩
其實mytv super d management 係咪冇研究過出面市價
不過之後V聞佢果下好sexy
一聞到佢有查果隻香水個笑容
我反而覺得呢個係3季以黎最sexy既位
如果佢地自知個finale食左屎
應該唔會敢出黎兩次公開處刑掛
正常如果明知會激嬲fans 照計會摺埋唔出黎
theory
太理想我唔信會順利
個理由
因為佢要拍其他劇
好心快D拖住佢啦
prime video我開過free trial
主要係自家劇,
加少少免費台既劇
例如the office,House
無咩選擇
如果果幕佢可以換鞋
係咪即係會close up影佢地上半身大頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞