美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Kenny呢條主線直情無推過,而家成個S3既記憶除左bus scene同EP5外,就係C同佢個女
諗落都係
同埋記得V著過咩衫同做過咩
播完先蒲頭
今季兩個主角啲宣傳都完全唔掂
Sandra叫好dd 都上左兩個talk show,但Jodie係開播前到頭幾集都完全冇動靜,之後都係po過幾次ig同有啲文字interview出,zoom嗰次出樣都係預錄講左幾秒就算
隔離normal people 係勁多兩個主角嘅interview 片睇
lihkg係咪要玩完
唔捨得大家同啲討論都未見到ke真end就完
屌 以後邊到傾ke 同Jodie
S1真係神作
嗰種darkness同嗰種懸疑緊湊好正

明明佢地破左完全cat and mouse嘅情況之後 應該可以帶到另一種tension出嚟 但係writer就冇把握到
S2想扮PWB那種趣味完全做唔到
香港都玩撚完了搬走d錢啦
但係起碼多villaneve
S3真係食屎
呃下呃下得返兩集,咪撚再拍啦屌,放生Jodie Comer
如果個finale係失望收場 仲要整個Q&A真係公開處刑
撞正肺炎
成日覺得jodie係因為知呢季冇咁好睇所以少上水
S1果陣佢最活躍 S2 finale後靜左
zoom果次預錄叫好過冇

normal people果啲應該係咪好耐之前拍定

好撚嬲呀!!!
係得呢度有得傾其他網都係做cd rom多
難得遇到大家吹到ke同jodie水
係咪下個禮拜會熄燈
仆街 追悼會finale都冇得傾

如果收皮
開個tg group之類不定時吹幾句劇水都好過冇定係tg都會收檔
我愛各位呀平時傾得好開心
我係ke s3先入嚟揾到呢度入嚟傾 身邊朋友都唔睇 難得揾到班人傾得咁開心 如果真係收皮 熄燈前想講句我愛ke Jodie 同大家 係呢度幾開心
要用we7了黨唔俾人用外國勢力app
同埋要翻牆了
我係今季e3先開始入嚟傾 得呢度先可以同大家一齊逐個detail捉 同埋瘋狂 j Jodie 估唔到咁快就可能摺埋
係度多謝大家嘅陪伴

香港而家咁真係好sad 諗起都想喊
訓唔著
我都係近排先同大家傾劇
身邊好少人睇美劇,好多時都係孤獨睇,睇得開唔開心都冇乜人分享
上Twitter, Reddit係可以見到其他人討論,但有得用中文同大家一齊傾真係得呢度
生活真係誇張過戲好多萬倍....以後唔好話講劇,睇都可能好難.....
多謝大家
希望大家一切平安
巴打有時唔洗諗到咁灰既
時事既野我唔識分析
但係你諗下今年年初有邊個諗到有一場百年一遇既疫情?
我想講有時就好似你講咁 現實比戲更誇張
冇野係冇可能既
盡量樂觀d
至少你仲有好多人陪著你
唔使驚
多謝巴打
我哋一定會親眼見證中共全黨死清光!
上個禮拜先發現呢度 傾得咁開心真係唔想咁快say goodbye
搞到琴晚訓唔著
I guess this is goodbye
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞