美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
kill commander
同埋記得eve set佢做V
最後一次
同埋佢之後決定打比佢個掙扎
想睇
EP8仲有套灰色
有D似巴士果套

S2呢套我都幾鐘意 E5果集未亡人look
原本真係諗住po麵包手果張
不過路過見返呢張又覺得好正
vicky jones淨係寫第一同六集
finale係寫第二集嗰個寫,which入面條"橋"係我最唔鍾意嗰條
我明vicky會supervise個故事走向
但我個人會推哂個責任去個writing staff身上
上季咁都炒車真係fake哂
今季唯一樂觀少少係jodie話唔會再同之前finale一樣
但佢好似又有戴頭盔話未必個個會happy

除非佢個女有咩驚人黑幕會爆
如果唔係
呢季倒哂d出鏡時間落海比左佢
頭紗look my favourite
s2好似有幾件著到好似日本和服嘅衫都好靚
認真
應該會鼓起勇氣嗌下佢佢咁nice實會打招呼吹兩句笑下
佢有做返果一下愕然出黎好似心諗: 唔係掛真定假 eve
算9數放棄左笑左
最尾果張真係似呢個feel
我記得有段時間Jodie喺IG post野,Ruby就張張like,跟住好似講過話Jodie post野唔理係咩都會即刻like,我唔知有無記錯
未必係failed既,可能Jodie唔鍾意Ruby 呢類,Ruby太花心
唔同年代 幾代人算啦
仲要平行世界
唔同年代 幾代人算啦
仲要平行世界
果日真心值得請假
返住工仲要乾等到放工
呢個咁爆都放
照計佢地平時 最爆唔會放出街
即刻仲有其他野係爆過呢單

好期待佢地傾計佢地好需要認真傾一次耐d既計
好似s1 finale咁但加長版 同埋唔會好似之前咁諗住hurt對方/鬧緊交為前題
佢地班人好似圍觀動物咁傳說中既V終於現身
我都係岩岩先喺Tumblr見到果幕gif,幾個鐘前淨係見人post幕後相,冇留意
真係俾fans估中咗
已經有啲對finale收貨了,我期望真係勁低
好激動一見到真係成真
但又會放呢part出街咁痴線既
呢個咁爆都放
照計佢地平時 最爆唔會放出街
仲有其他野係爆過呢單

好期待佢地傾計佢地好需要認真傾一次耐d既計
好似s1 finale咁但加長版 同埋唔會好似之前咁諗住hurt對方/鬧緊交為前題
佢地班人好似圍觀動物咁傳說中既V終於現身
我真係請左假
無間地獄
完得好突然唔知點解覺得有D腰斬feel 好怪
原來我記錯 佢係寫過ke s1e3先啱
頭紗look好有女人味
s2件綠色長袍
和服look又係勁正
仲要係鬼妹著和風 好有反差
我都ff過呢啲場面
但我硬係覺得去hi啲明星好似會騷擾到佢地咁 好驚打搞到人生活 尤其佢地平時成日比狗仔跟
G持
佢死心啦
jodie已經比另一個女人俘虜左好耐

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞