美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
幅圖令我諗起s2ep2 v最無助嗰陣打去mi6搵eve但係搵唔到
今次就有佢no.都忍住唔打 自己匿埋一邊喊
不過成套戲壓迫感好大結局真係正
最尾幾驚個女主真係為左Leo而放棄Russia/要等唔知會唔會有嘅S2再搞一輪

Elle fanning個演法,表情動作嗰啲都好似同我睇過佢過往啲戲嘅差不多(可能我睇得少),唔係話佢做得唔好,不過就冇咩surprise

Nicholas hoult個角色一開始都幾黑人憎,但係睇睇下佢都幾慘,佢阿媽又好似唔係特別鍾意佢,身邊個老死又想殺佢,佢要同啲士兵演講同選主教嗰part都見到佢其實好驚負咁大負責,最尾真係開始中意個老婆喇,個老婆又已經變左心要殺佢
同埋佢地幾個男人成日着埋啲好似hoddie嘅衫真係好出戲
不嬲都中意Taylor swift,嗰陣見到佢都有睇ke真係開心死我
有fans s2整左Taylor 首歌落ke啲片度都好正
https://youtu.be/_fQQpwih5iQ

不過學你話齋 ke top 1 song係issues真係冇得輸
s1嗰個promotion trailer 到依家睇番都係勁有feel
Batwoman我睇左幾集都無睇,佢d劇就係好尷尬
佢之前係未想溝Jodie?
佢s2嗰陣有係咁出post講ke同撩jodie, 係咩動機就唔知啦
好彩jodie冇so過佢
官方出咗sneak peek
https://youtu.be/_GFBMJkUllI
忍下手唔睇住
Jodie gay test failed
我睇左另一條
屌,上一上IG已經見到有人整埋gif ,仲想儲埋7/8集一次過睇
條窮撚配唔起Carla
bookmarkedthank you
不安不安
同埋佢個樣係失望樣
好激動一見到真係成真
但又會放呢part出街咁痴線既
我都見到好似係fake
如果係真會有好多人抗議
好震撼
痴線咁早就放呢d野出黎
癲哂啦宜家班fans
true我可以無視哂所有無聊劇情/plot hole同唔make sense既野
只要佢地兩個收尾收得開心少少同完滿啲
好恐怖
冇咁大隻蛤乸隨街跳
見到有人話
why I have the feeling that after this scene they will make us suffer

exactly一樣感覺
做amma個女仔都做得好好
雖然我鐘意gone girl多啲
有冇睇過big little lies s1? 又係sharp objects個導演拍
個finale仲神
果集佢勁徬徨打電話個樣急到喊
V bb

果條promo世界級隻歌超襯套劇個mood
jodie連ig都冇follow佢佢仲成日叫春
我都係
諗住想唔睇呢條
揀果條睇睇完果條我又再次覺得too good to be true
另一條之前有神人預測過個走向
個走向會係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞