美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
睇過佢啲做gym片
Jodie做嘅要入戲院睇十次
仲有why women kill譯做靚太殺機總之香港啲譯法有女人同有人死就要食xx殺機個字
對個女反感多啲
佢兩母女的情節基本上集集都一樣 係咁重覆'我淨係死淨你一個屋企人'類似嘅對白
佢兩個真係又低調又sweet
想直接飛去睇有PWB呢集
我都係 嚇死我
其實Dasha係咪真心關心v
想入戲院支持佢套free guy
但係到時武肺應該仲未搞掂 廢事去
繼fleabag之後又起勢咁撩中女
平時佢真人應該對中年女人有好多幻想
如果唔係都唔會揀寫ke
mad max果隻動作戲唔係講笑
希望會cast佢好想睇佢做

睇返S1果陣d gif
佢呢度爬上去手都震哂
Mad Max: Furiosa Prequel Eyes Killing Eve's Jodie Comer to Star
https://screenrant.com/mad-max-5-furiosa-prequel-movie-jodie-comer/

之前話好似揀anya依家又提返jodie變front runner
jodie拍唔到咁多動作戲應該未必得
我開頭都以為係比左Anya,但而家咁睇好似未confirm,希望Jodie成功啦
又係戲 想睇佢拍劇多啲

不過佢真心啱呢種角色咩

劇一日仲有KE佢睇怕都冇時間拍其他
佢演技好應該咩角色都carry到
唯一係太多動作戲我覺得佢好似未必得除非操一排
佢有做開gym應該問題唔大
mad max果隻動作戲唔係講笑
希望會cast佢好想睇佢做

睇返S1果陣d gif
佢呢度爬上去手都震哂

用app睇唔返張gif
再貼過
咁鐘意放片
放哂全集出黎呀嘛
原來大家都有j過佢啲gym片
我都睇過
影下C查kenny點死好過啦其實
佢比人收埋咁耐
我之前都有預感佢好快會生仔
上集佢出左少少場
今集出多d
同埋下集finale
可以睇3集
應該唔算啦
都係利用佢當佢工具姐
Atomic blonde好似又係咩咩殺機好撚悶啲譯名
congrat 好似兩個都係好關注動物權益啲人嚟
無野做係Google搵下Jodie幾高
原來有1.73?!
點解睇落完全唔似
爬水管堅正不過正常人咁爬都手震
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞