美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
我已經唔係好想睇最後呢兩集 因為實會勁失望
Portait好好睇
最尾adele嗰3分鐘solo真係正到爆
大個左就想專心睇戲
我睇完EP7,而家好期待EP8
睇完ep7,覺得今集好睇, 有啲翻翻去s1s2嘅水準
最正係觀眾同Héloïse一齊回憶
果一刻你唔淨止係睇緊Adèle表演
同時都回想返Héloïse同Marianne嘅相處點滴,佢哋嘅愛情
呢樣就係令到最尾3分鐘咁powerful嘅原因
我都對呢2集冇咩期望
不過都會
嘩 ok喎今集 最尾
如果將呢集擺早幾集播 咁成季高質好多
睇到宜家佢一撻啲人名出黎我已經放空左根本唔識
好睇喎呢套
慘但好睇 拍出黎個質感好正好真實唔知點解釋
正常人如果好似dominick咁慘到仆街應該自殺咗
佢地細個搭旅遊巴果幕 ...睇到有d想喊
佢出返黎之後仲有個同學仔攬一攬佢
呢個狀態下
Agree
除左依然覺得C同佢個女嗰啲情節可以cut左佢之外 其他整體上覺得呢集都收貨
有冇咁鐘意食熱狗爆谷
細個反而鐘意偷運m記薯條入去食
今集冇咁好笑咁
但有機會係同心情有關
我今日仲去咗睇數碼暴龍
wwdits s2開咗第一集啦
仲係咁on9咁好笑
續咗s3恭喜恭喜
數碼暴龍好唔好睇
之前好似唔係有套劇場版出左幾集
又係講佢地大個左之後既野?

都係呢兩日我先知原來依家上緊又係有套戲講佢地大個
好睇 好多位喊咗
講佢哋大個要同數碼暴龍分開
童年終結嘅傷感
不過劇情都好大路 主要睇情懷

咁都想睇下喎
小學雞果陣我都好鐘意S1數碼暴龍
以前出過劇場版果套我們的戰爭遊戲 係世界級呀
狗仔隊偷影
口罩都唔帶
素顏都ok喎

超多痴線婆J佢隻手
自從見到班人開始講之後我都覺得佢隻手幾靚超長呀佢d手指
之前有班人成日整d fake interview screenshot出黎
好仆街開頭睇我仲信左
無懼,唔帶口罩
有無睇到佢同佢細佬並排推住車仔個張,十級似樣,見到男版v既表情!

你地分唔分到美國人同英國人既分別
睇左啲劇後好似覺得英劇既拍攝手法/口味岩自己多啲
今集ke首intro song係taylor swift細佬唱
https://twitter.com/TSwiftNZ/status/1264756898823147520

實不相瞞我都研究左‘陣’
佢隻手又長又有骨型,佢唔搽指甲油
有冇人睇左Homecoming S2有冇伏
so far無乜
都係搞下sheshe,擠下牙膏
你竟然有開
我見好似好多負評
其實S1咁完左佢算啦
唔係好記得S1講咩
係記得擠牙膏
我見佢話新故事
同埋個黑妹幾靚

S1幾得意
不過兩大主力都走左
唔知點解amazon仲敢開S2
the great 佢係producer黎喎
唔知佢有冇睇套劇呢
見到今集d圖

見到d人買成大個餐入去食心諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞