美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
有得睇未呀
Refresh 左個app好多次
你用咩app?
我等緊lunch time睇
今集好似劣評多有心理準備
尋日睇左normal people 啲trailer sneak peek

即刻要開始追了
但勁多野未睇
Nicolas Hoult個套啦Run啦Dead to me
Peaky blinders
我都想開黎睇
樓主係點樣係有限時間之內睇哂咁多
Bbciplayer
咁快有劣評
我都係勁多未睇 run同normal poeple又未開
peaky blinders又未追晒
仲要買左部switch今日送到
應該會投入打機生活而荒廢睇劇
笑咗出嚟
諗起啲人講V is a physical top while e is an emotion top 唔好爭大家都係top
好慘
如果之後villaneve冇好野睇 大家今季真係靠the bus scene打飛機架喇
我覺得今集ok喎
今季KE 變左C係主角
bus scene夠我打好耐飛機
當然我梗係想睇多啲嘢啦 唔該多啲villaneve
Normal ppl淨係sneak peek都睇到個心好唔舒服想喊
呢排壓力大我轉左睇 Unbreakable Kimmy Schmidt
我唔想知佢啲仔女係同邊個生阿
俾多啲v同e嘅情節啦好心
我覺得今集劇情推進突然太快
今季太多呢d無謂劇情
今集v bb好似好慘
Dead to me比run好睇
今集Betty又幾好睇wor
一、二季12既野只係聽過一兩次 謎咁
今季好似變番大眾劇路狂推12啲線

K同V既笑聲都好似一樣咁 會 哈⋯哈
尋日睇左normal people 啲trailer sneak peek

即刻要開始追了
但勁多野未睇
Nicolas Hoult個套啦Run啦Dead to me
Peaky blinders
我都想開黎睇
樓主係點樣係有限時間之內睇哂咁多

normal people好好睇
我都唔係追哂咁多套,都係儲埋有時間先慢慢睇
但最有興趣果d會盡量播果日夜晚睇 (都係得ke同wwdits)
其他有時返工lunchtime都會開黎睇下
normal people run呢d半粒鐘一集 放假可以睇哂
the great我都係睇左兩集only 又係留返慢慢睇
我覺得個個都係幫緊12做野
so far 3集都幾好睇
今集冇咁chill緊湊啲
整甲個Asian都幾靚kirt媾佢啦
臨尾Camille同佢哋一齊被捉,之後應該會多咗一齊玩 今集佢啲skill真係勁
switch係咪終於要投入動森生活
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞