美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
啱啱睇左 真係得佢個位帶起左套劇
睇完嗰下真係覺得套劇好普通,真係pwb出場先有少少睇頭
睇完RUN final ....應該有下季 ... PWB
對腳
出街望人啲手 發現港女好興搽色彩鮮艷指甲油同gel好長嘅甲心諗洗完手都肯定仲有好多垃圾sip係入面
其實手只要長同有骨感就靚 搞太多嘢反而over咗 所以jodie對手就最合我心意
可能啲on9有細佬家庭要買成個餐
我都係屬於唔食嘢睇戲派 啲爆谷永遠"不"到好滿 摷個陣肯定跌晒落地下
更何況一套好戲食住爆谷睇真係晒咗
唔知係jodie俾我嘅錯覺定點 除左brunette 英國啲blonde都好睇啲 美國嗰邊太淺色/令立立無嗰種踏實典雅
典雅個形容詞真係好貼切
美國女仔俗氣d
今集opening好有bonds feel
突然覺得jodie有機做bonds
一直傳想用女版bonds
jodie男女裝都carry到
又演得又打得
互望對方甜/奸笑
 ‘We’ll talk about your arrest when I come back.’
‘Looking forward to it.’
地獄黑仔王
你睇mark D反應其實係同正常人一樣
唔似係睇劇本讀對白
特別係E1係青山,
我諗起我屋企個廢老之前係醫院同護士嘈
就係咁上下
唔知會唔會一集黑過一集呢
奧米加獸出場+配樂
s2睇晒了
原來得7集...
其實係一件好小既事
佢用倒敘拉長黎做
英劇drama咪又係虎頭蛇尾多
熱門既sherlock,bodyguard
就係好好既例子
comedy/小品就高質D
D靚女走晒,得返cayetana同rebeka
新同學唔整返3條靚女點交差啊
咁又唔同
samual外表都叫有D貢獻
果條wes 木口木面咁,睇到都唔開胃
一季都睇唔落去
好耐之前呢到有人話我知個wes之後死撚左
其實呢兩套劇都有D似
後面係咪好長氣呢
由於佢唔跟史實
最後我都好緊張想知會唔會成功
點知佢同果條契家佬leo係到死唔斷氣
做大事仲係到婆婆媽媽
好耐冇入嚟
而家先發現標題冇講RUN
結局好似劣評點搞㗎
利申:冇睇
黎等佢收工咁款好可愛
期待佢同班人互動
但可惜竟然係呢班人見到佢
如果係S1元祖條team(黑妹/kenny)佢地見V應該仲開心

雖然下集終於幾多scene企埋一齊
但睇完今集我已經覺得9成會apart
就算係有共識apart
我都唔想睇finale喇接受唔到
套劇依家紅左 仲要係amc有份
覺得佢地唔會比佢咁快完除非有主角唔拍
佢其實都幾勁 自爆完拍緊拖但都冇人影到
好似除左stalk之外仲有人網上攻擊佢
btw如果我係佢 見到有人開個twitter acc j自己隻手
嚇到唔玩twitter都好正常

見到依家影親都係倒垃圾/放狗/買野
拖到宜家仲未睇個finale
冇追開但記得emma stone果集又係好笑
希望S5完啦覺得撐唔到幾耐
pwb條8婆睇死佢都唔會返黎寫final season
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞