美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
外國果邊都已經暴動緊,之前喺Twitter 洗版”Where is Eve”
Ep8呢
開頭有d無聊
我開始邊玩電話邊睇
睇到jerry果下
要拉返去最前面重新睇過
My fav ep so far
我反而係睇左ke s1先搵返fleabag睇
一睇真係不得了 學你話齋 勁好笑又勁sad
希望等到佢50歲出s3啦
s2 finale都已經鬧爆佢啦 但係轉個頭自己咪又係死狗咁期待左一年 依家都係集集追
依家個時勢已經咁sad 希望ke會做下好心俾啲甜頭我地
我都dl左 但本身諗住睇下仲有冇機會買飛入場支持下所以未睇
但係依家仲係怕死未敢入戲院
Amazon prime一話上就down左黎睇
R&M睇左兩集冇心機追
今個星期果集都未睇
啱啱終於追到e6
我反而覺得幾好睇
Phoebe出咗場之後幕幕都笑死我
3月我有衝
入場見到有幾個人冇載口罩好不安
真係好好睇 PWB完全駕馭晒個舞台
內容差唔多係成個s1主要劇情
而家戲院啲抗疫措施都做得幾足,唔俾食野,座位梅花簡竹,有人入黎check有冇載口罩
想睇戲可以一戰
有冇人睇左Homecoming S2有冇伏
我真係慢好多拍 KE S3就完先黎睇
反而咁樣去睇會覺得 嗯 難怪佢寫左V呢個角色
但點解就走咁走左去佢係咪都係想做幕前唔想做幕後

我自己都好鍾意佢同佢家姐 佢家姐把口就佢好mean但實情係好錫佢 佢老豆唔知可以講乜好

因為我自己真係好憎個啲on9當有趣既野有啲位真係好搞笑!我覺得最好既位係慢慢發覺神父係聽到佢既心聲 但神父最後應該係愛自己多啲?
今集冇咁好笑咁
但有機會係同心情有關
都係睇完ke s1睇Fleabag
就係覺得ke好好睇先搵返Fleabag睇
一睇真係不得了
值得所有獎項嘅女人

家姐係最錫Fleabag嘅
雖然佢覺得阿妹係廢物 但阿妹嘅扶持都對佢好重要
家姐一直好重視老公,畢竟姐妹嘅愛同老公嘅愛係唔同
而如果唔係Fleabag,家姐都唔會的起心肝離開垃圾老公
老豆對個老婆言聽計從,對啲女基本上係漠不關心
所以Fleabag要同我哋對話 因為係boo死咗之後冇一個人係真正走入佢嘅內心去聆聽佢,了解佢
直至神父出現 神父係唯一洞察到佢內心嘅人,可惜佢係神父....... 雖然佢都有為Fleabag犯禁,但好似佢呢句對白

人世間嘅情愛對佢黎講都會消逝,只有主嘅愛係永遠
所以佢最後愛嘅都係主
而Fleabag終於肯面對傷痛重新出發,同我哋say goodbye

覺得PWB係鍾意做幕後多過幕前
最近佢都係做幕後,係run捱義氣客串下
不過佢做幕後嘅光芒都係擋不住
應該好多人之後見佢有份製作嘅戲都會一定睇
我今日仲去咗睇數碼暴龍
wwdits s2開咗第一集啦
仲係咁on9咁好笑
續咗s3恭喜恭喜
好緊張
瞓唔著
本身諗住聽日睇
但要去銅記感謝祭,所以擇日再睇。
萬事小心
唔翻牆應該dl唔到片整字幕
值唔值得睇?
覺得開頭放骨已經幾好笑
呢集有返以前S1S2個feel
上集ep7都好笑
fleabag個finale真係
次次睇返都想喊
yayaya咩事
留名等睇之後villaneve part勁短 然後再比人插爆
yayaya係eve打v期間發出既對話
suicide watch
留名睇finale後暴動 之後一班人轉做hater話棄劇
同埋留名睇自己失望
外國果邊都已經暴動緊,之前喺Twitter 洗版”Where is Eve”
s2 finale都已經鬧爆佢啦 但係轉個頭自己咪又係死狗咁期待左一年 依家都係集集追
依家個時勢已經咁sad 希望ke會做下好心俾啲甜頭我地

咪係
成日折磨班fans比d甜頭都咁難
其實吊得太耐癮班人係會冇心機睇會走
未睇之前仲心諗舞台劇版會係點
原來係咁都幾新鮮
睇完EP6仲心諗一回歸就咁快又回塘mola mola
但7&8我覺得好睇喎
經歷左咁多野
再見返變陌路人
我對呢類故事真係完全無抵抗力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞