美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
其實到依家我都未睇最後果季
劇情實在太鳩
全靠一個人支撐......
一開始睇佢扮差婆已經好緊張
跟住睇果個短髮奸角,同sarah真係完全係兩個人
其他分身都好有特色
我都以為佢死硬
如果殺埋佢就真係on9
好多人鐘意睇佢同v
花式痾尿,凸起既頭髮,tight jeans,hug suit
睇心理醫生話自己咩都perfect,
雙重心理醫生,爆炸頭
on9 luke & his angel,坐流量監,minecraft
last but not least,
watch me whip
watch me nae nae
太多笑位不能盡錄
屌你講講下搞到我想再睇
如果K同D真係死左
我就寫個服字
normal people必睇
今晚睇下
呢兩三個星期復工做撚到仆街一套劇都無追過
黎緊就會開始少咗劇睇
7月the boys,雨傘學院
聽講6月有 the politician s2
其他到時先算
重點係hill house s2失左蹤

hill house下半年會有安全
the boys, dark.........
問題係呢啲都唔算超級鐘意既劇

望住黎緊6 7月個節目表
都冇乜邊套勁期待完了吧
果時最鍾意Helena呢個角色
由開始不受控地aggressive到後期慢慢俾其他分身馴化
劇情我已經唔記得哂講咩
tvb
who gives a fuck
主要想了解hbo go
好耐之前呢到有人話係飛機
想離線睇但唔support
想知依家咩環境
呢d位就係我覺得鳩得黎ok好笑
但未去到會笑死
就咁睇trailer咁款已經唔會想睇啦
其實hbo go $68咁不如買now e
$78包埋moviemovie同爆谷台
同埋而家now e好似可以download落黎睇

利申 非廣告
dasha? 依家佢個角色都冇咩用
c應該係plot armor企得最硬果個
ke & wwdits做完之後
每個禮拜精神食糧都唔知睇咩好
返去重睇succession leftovers the americans算
to各位未睇過succession嘅ke痴線婆同好
ke完左之後可以開神劇succession
jodie都追緊
netflix套space force本身仲吹奏到重頭劇咁
office班底勁卡士
review出完即刻負評到落谷底
之前trailer已經feel到伏味
所以我都放慢咁睇
而家都未開 I know this much is true

The Great冇想像中咁好睇
好似年尾荒D
今年選總統
幾個分身合作同間公司對抗
大約係,
其實係好兒戲
本來諗住係tale from the loop果味野黎
都算少少驚喜
on second thought,
I'm not buying
認真
無殺到C同D 呢兩個位我真係
speaking of the americans...
記得睇mrs america e9
you can't make a tomlette without breaking some gregs
啱啱睇完。女權只係旗子
但Alice嘅改變的確係寫得幾好下。
有冇絲打都有睇Motherland

入面既 Raylla CP都幾好j

我要去舔V摸過既柱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞