美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
下... 乜原來最後一集???
成季VE都無進展過
絲打係咪逢sheshe必睇
好多都有睇
而家愈來愈多劇有寫得好嘅sheshe線
多到都睇唔晒
KE完咗應該會慢慢睇返

諗諗下都幾勁 成季到最後一集先有啲進展
開咗Geraldine條線唔知做咩嘥晒啲時間
佢好煩
但睇睇下後面又覺得佢幾慘
佢係慘,老母唔愛佢俾唔到溫暖佢
但佢個角色幾乎冇用 佢同Carolyn啲劇情可以cut晒佢都冇所謂
俾多啲時間Eve好過啦
你地引到我好想睇
但係最後一集堅決唔睇住
嗯 仲有好多日...
有冇睇skam españa s2? 純sheshe勁sweet
多謝推介
純sheshe係成季都講sheshe ? 啲角色都係?
想問埋絲打係邊度睇?
佢慘大家都知㗎啦 唔使集集重複一次提醒大家
之前有人估佢會唔會係12啲人或者其實係佢殺死kenny, 我本身都好期待呢啲twist, 但係搞咗咁多集佢都係冇任何作用
我希望佢最尾嗰集最多出現一分鐘然後靜靜地消失就算啦, 唔好最尾先嚟爆阻住曬Villaneve啲時間
佢每一季都會focus一個角色,而s2就係講sheshe 成季都係
本身冇睇開skam嗰陣直接開左s2睇都睇得明
佢官方upload哂上YouTube,有英文字幕,1集十零分鐘 分開幾個clips咁, 我諗兩個鐘都可以睇完
純she she正 仲要係西班牙文?可以練下聽力
add咗個playlist啦 我仲見到有台灣中文字幕
感謝絲打
要純sheshe有新版the l word generation q
集集都有佢
仲要鐘意左老母個舊情人
甚至可能係step bro個biological father
我都係睇左trailer
之後覺得,佢分分鐘做埋下季
依家milf滿足唔到我
要gilf先得
摸返佢轉頭
節奏慢真係幾趕客
果陣呢到都好多負皮
我見出S2都係湊下熱鬧
Grandma
果然夠重口味
原來係咁撚樣
我都搵到啦
之前google搵餐死
踏破鐵鞋無覓處
btw,好似其他翻拍都係跟返挪威搞hehe
得西班牙先係sheshe

估唔到 ...係咪佢自己都覺得件事好唔真實
直至知其他人都係咁先面對
有人話indigo保埋佢 但如果係咁 應該佢地一齊行出黎
camille經此一役應該對男人冇哂信心
都估到個bambi冇放佢在眼內

我都覺順眼左
同埋honeybear同個ash好pure
btw鐘意佢地幫手遮住佢屙尿果度 好cute
想睇catherine刻薄啲惡啲
leo出左場佢就變返戀愛少女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞