美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
唱歌嗰幕好老尷但又幾好笑
慣咗大字喺地方名,佢咁出大字反而要load一陣先明
ep4用大字出人名黎分都ok
但piss off果句真係唔應該出
今季啲style好唔統一
有冇人有睇WHITE LINES?
好麻麻 劇情太慢 但西班牙景(同啲女)係拍得幾靚
無睇啊 會留意吓因為睇左elite, money heist 對西班牙語既都有興趣
twitter見到人講 有大陸人話有字幕組睇左EP7EP8
叫人唔好有期待
https://twitter.com/zhangchen998/status/1262679379894648833
咁快有劇透呢幾集比較鐘意係v同嗰個女上司見面 其他都好似冇乜特別咁
今季真係勁失望,而家出面個個插爆C太重戲份
係咪代表無咩villaneve
今季開波之後都一路叫自己降低期望架啦
但如果ep7 8都仲係配角同支線佔七成戲份 villaneve嘅關係又冇進展嘅話 都真係幾失望
又唔知下年會唔會出得切第四季 我唔想帶住失望飲恨mode等2年阿
有冇人當年有睇Hannibal
編劇唔通真係諗住就咁用一個kiss塞住我地把口
本身條主線已經越寫越鳩 班觀眾唯一期待嘅就係villaneve 點知連兩個企埋一齊嘅畫面都咁少
如果編劇想玩吊癮 到s4先一次過爆 咁好明顯已經失敗咗

得返兩集都冇咩期望 就算12同villaneve條線有咩進展 可能都只係好急咁帶過晒

我覺得下年應該出唔切 靜靜地睇埋最尾兩集 ke就兩年後再見
係咪譯中字個啲 原來啲字幕組早咁多有片
我以為係出左 佢地先會跟住譯

我都係 其他人唔係好關注唔覺其他有咩特別

玩完V、我地未雖然未完,V都值得有個好既結果啊
希望S4唔係呢堆編劇
Normal people 見幾高分下 有冇人有睇
有冇動作劇好睇又高分
我諗佢講果隻字幕組係真正買左ke版權播果啲台既字幕組
唔係我地平時睇果d

原本都覺得得返兩集好難救
但都仲有少少希望
不過依家咁睇 mola mola好似已完咁好撚sad
突然FF: 會唔會老土到最尾12威脅v
如果v想走就殺eve, 所以v為左e繼續留低喺12呢啲老土劇情掛
finale就係v同e短短見一次面maybe跳part舞, v同佢say goodbye
唔係咁就完下嘛 好驚呢個就係beautiful and moving
比你講哂我想講既野
其實好想ep7 ep8可以高質返
但暫時睇ep7啲promo內容都係同平時差唔多
有睇
如果ke可以好似hannibal咁完都幾好
好遺憾講句 S2好睇過S3
我都好憎飲恨mode咁等S4
明明諗住今季可以補償返S2個end
宜家我已經零希望finale佢地會一齊走
唔鐘意this is bullshit果個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞