美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
pearl個乜鬼獨行殺姫 個名見一次笑一次
神級剪片大師又發功
Geraldine個角色由頭到尾都唔知做緊咩

kv已經慢慢變左做三女主角架喇
今集Betty又幾好睇wor
so far 3集都幾好睇
今集冇咁chill緊湊啲
整甲個Asian都幾靚kirt媾佢啦
臨尾Camille同佢哋一齊被捉,之後應該會多咗一齊玩 今集佢啲skill真係勁

kirt講野成日都鳩鳩下咁有時睇到笑左
indigo原來咁有錢
camille好cute仲爆埋缸
佢踩板真係幾勁咁
販毒原來為興趣
honeybear著衫咁open但係勁怕醜 好彩個女仔一直有留意佢
今集開始對Camille多少少好感
之前都嬲嬲地佢唔帶人入場
honeybear都幾得意扮見唔到個女仔
上集先留意到佢放對波出黎周圍行
camille之後唔知會唔會同個bambi一齊
但又好似比人fdzone左
第一集已經睇佢痴個X係對波
今集Janay話metoo條女放對波上網一定係姣婆,佢再指一指自己
bambi係幾型仔幾charming
但佢會同Camille應該唔會咁順利

上集見到呆左
指自己果度我都笑一笑
好似兩個都好純情咁初頭仲以為個男仔會係壞人呃左佢上屋企
難得開心左一下
但1分鐘後

一提返老母又秒速眼濕poor baby
我覺得今集ok喎
我都覺得今集ok
我都俾佢嗰句touch到 得e先係最了解v
唔好再apart 啦

今集起碼睇到eve對v仲有個信任喺度
不過真係個個都一係怕左V (K都係)
一係就利用佢

eve都算仲當返V係個人
Mad Max: Furiosa Prequel Eyes Killing Eve's Jodie Comer to Star
https://screenrant.com/mad-max-5-furiosa-prequel-movie-jodie-comer/

之前話好似揀anya依家又提返jodie變front runner
jodie拍唔到咁多動作戲應該未必得
我開頭都以為係比左Anya,但而家咁睇好似未confirm,希望Jodie成功啦

其實anya似charlize theron咩
同一套戲搵佢做其他角色咪仲好
jodie似啲喎好似
想睇佢拍不過佢平時姐手姐腳唔知啱唔啱拍mad max呢類
今季咁多S1 reference
有人FF ep8 together / apart有機係佢地好似s1 finale咁坐低傾
尋日睇左normal people 啲trailer sneak peek

即刻要開始追了
但勁多野未睇
Nicolas Hoult個套啦Run啦Dead to me
Peaky blinders
我都想開黎睇
樓主係點樣係有限時間之內睇哂咁多
我都係勁多未睇 run同normal poeple又未開
peaky blinders又未追晒
仲要買左部switch今日送到
應該會投入打機生活而荒廢睇劇
switch係咪終於要投入動森生活
係啊
啱啱開始玩 乜都唔識

一開頭玩會沉迷左
Mad Max: Furiosa Prequel Eyes Killing Eve's Jodie Comer to Star
https://screenrant.com/mad-max-5-furiosa-prequel-movie-jodie-comer/

之前話好似揀anya依家又提返jodie變front runner
jodie拍唔到咁多動作戲應該未必得
我開頭都以為係比左Anya,但而家咁睇好似未confirm,希望Jodie成功啦
又係戲 想睇佢拍劇多啲

不過佢真心啱呢種角色咩

劇一日仲有KE佢睇怕都冇時間拍其他
佢演技好應該咩角色都carry到
唯一係太多動作戲我覺得佢好似未必得除非操一排
如果兩個最尾finale見面得10分鐘唔夠 ........
睇下集promo見到佢著左V ep5套衫
諗起啲人講V is a physical top while e is an emotion top 唔好爭大家都係top
V依家太soft
集集都喊
想睇佢比人攬住呵返
好波
竟然真係有人做左in 12法國女人i trust
下集劇照
期待又怕受傷害
今集同12高層段戲之前已經係Twitter睇晒流出 仲以為會有新片段

法國女人做實事成日喉住V
今集呢個我又係忍唔住睇左
黎緊ep7又有一段 又係依家已經有得睇
v真係越黎越慘 就黎跌到谷底喇喎咩事同s1完全兩個人
下兩集再係咁 我唔忍心再睇

btw 最尾聯針嗰度zoom埋去 睇到好鬼痛
我覺得呢個scene好表達到v內心嘅痛 佢傷口嘅痛都唔及心痛
V完全對佢冇興趣今集當佢變態婆咁
今集見到irina抗拒V我都有啲心up
雖然佢係有理由唔鐘意v
Carolyn同個女果度睇到我
原來個女唔係佢親生所以佢咁唔鍾意佢
Kenny係佢親生,係佢同Konstantin個仔!?
媽呀好亂呀
同埋以上劇情其實我唔想知囉
俾多啲時間E同V一齊啦
每集都有啲唔知想帶出啲咩意思嘅母女情節
睇完嘅感受就係:哦,So?
廚房我睇咗兩次都係
Geraldine個角色真係冇乜存在意義呢
佢又唔係令到C表達更多情感,我哋睇到C表現情緒嘅scene都唔係同個女一齊 又冇推進個故事
佢本身又唔似有咩陰謀
就算之後發現佢係12高層都冇乜意思
因為C個角色本身已經有啲懸疑,唔知佢同12咩關係,加多女如果都係同12有關好無謂
更加唔想知佢同Kenny係咪Konstantin個仔
C做大配角已經好夠,而家佢仲多戲過E究竟想點

依家唯一我淨係知mi6個男人係12啦
好多focus哂落d配角/新角度
真係冇乜意義
eve果邊個肥仔成日都見到佢出場

暫時大半季啲劇情其實都幾單薄
如果捉幾個fans去寫應該仲爆
V表示: Are you trying to seduce me?
做哂我地想對V做既野又攬又摸頭
今集RUN有PWB條衰婆
有衰婆嘅呢集真係幾高質下喎
好緊張個finale會係點收
好驚如果係失望會即刻放棄唔想再睇
上次臨門一腳反高潮好大陰影

佢有做開gym應該問題唔大
C既戲多到開始對C反感
又有流出
睇Twitter小心啲先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞