美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
化唔化妝都咁正
外國係冇咩人帶口罩架喇
Jodie同佢細佬係勁似樣 男版Jodie嚟

我個人觀察英國女仔個樣相對典雅啲(唔係stereotype) 同埋佢地嘅brunette一般會dark啲 唔似美國人真係好啡嗰種

我都係睇英劇多 最主要quality好啲 唔多好似美劇越拍越多季 然後爛尾
未睇ep7但睇完ep8 promo都唔爭氣開始有期待
一見到佢地兩個企埋一齊即刻
同埋V去eve度見佢班同事
最尾ballroom果度到底想點呀

好驚個finale食屎收場呀 但又想期待
好耐未試過咁驚一個finale

即刻去聽多次
新故事係咪即係好似Fargo咁?
比你地搞到我都幾期待今晚返去睇
學術性研究
又冇留長/gel甲
靚手唔洗搞咁多野
你一講典雅啲就因為之前真係即使知道都分唔到
可能而家睇多左

質素真係好似好高啲,定係英劇識點到即止 識停
狗仔隊偷影
口罩都唔帶
素顏都ok喎

無懼,唔帶口罩
有無睇到佢同佢細佬並排推住車仔個張,十級似樣,見到男版v既表情!

你地分唔分到美國人同英國人既分別
睇左啲劇後好似覺得英劇既拍攝手法/口味岩自己多啲
化唔化妝都咁正
外國係冇咩人帶口罩架喇

我個人觀察英國女仔個樣相對典雅啲(唔係stereotype) 同埋佢地嘅brunette一般會dark啲 唔似美國人真係好啡嗰種

我都係睇英劇多 最主要quality好啲 唔多好似美劇越拍越多季 然後爛尾

唔化妝黎講佢真係幾正jodie
之前見到幾多明星都開始有戴
估唔到佢仲玩緊命
美劇依家都唔似以前咁拍太多季 hbo fx netflix都算識得收
同埋覺得依家如果爛通常第2季開始已經會見到伏伏地
都可以揀d limited series黎睇
spotify有full ver
但S2好似係follow up返S1
Agree+1
今集接受到c同佢個女 但之前個啲覺得真係多左少少既
但佢個女出現應該都係想比c有正面既改變?
原來呢個係佢細佬黎,之前喺youtube recommend影片,有段片heading講KE cast現實生活partner係邊個,thumbnail就係第二張相,我以為果個係佢男朋友。我平時唔去留意演員對咩人拍拖,平時會做啲咩,所以冇開條片睇
套衫已經夠我J
Taylor Swift 細佬好似有拍戲,宜家唱埋歌
笑左,呢個時候係要用學術性研究
因為jodie唔係超瘦個種見到佢隻手都咁有骨真係正
狗仔隊偷影
口罩都唔帶
素顏都ok喎

無懼,唔帶口罩
有無睇到佢同佢細佬並排推住車仔個張,十級似樣,見到男版v既表情!

你地分唔分到美國人同英國人既分別
睇左啲劇後好似覺得英劇既拍攝手法/口味岩自己多啲
化唔化妝都咁正
外國係冇咩人帶口罩架喇

原來呢個係佢細佬黎,之前喺youtube recommend影片,有段片heading講KE cast現實生活partner係邊個,thumbnail就係第二張相,我以為果個係佢男朋友。我平時唔去留意演員對咩人拍拖,平時會做啲咩,所以冇開條片睇

不過我都8掛想知佢真男朋友係邊個/咩樣
之前影過好似話有個BBC男高層傍住佢
覺得佢有機比d電視台高層食左
我覺得佢呢套幾鬼cute

Elite renew S4, 大波Carla , Nadia ,Lu 退出,條濕九samuel仲喺度
咁可能可以解釋到點解佢仲拍KE
上年s2出 renew新聞果陣,已經有準備等完季再出黎梗果季係final season
最緊要都係佢開心就得,但希望唔好咁快俾狗仔隊影到,上年啲KE fans嚇到佢少用social media ,仲咁跟蹤佢應該會摺埋唔出街

之前睇過報導話狗仔隊收入大減,因為宜家啲明星少出街,冇相影
Billy真係好好笑
見到呢個gif忍唔住要睇返
https://youtu.be/0pwCK2pOF0o
唔係有高層男友都唔會咁易唔拍嘅
畢竟係女主角,仲要第一套擔正+拎獎嘅劇
下季都冇宣佈係finale
PWB返黎寫啦
有影過佢男朋友咩
佢男朋友真係好幸福
ke係咪未講會唔會renew s5 定係s4就完

Sorry低清但佢個表情好qq

Ep8個套suit 再搬個套出黎應該會比你地打死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞