美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
應該9成都係見唔到
唔好睇?
bus scene嗰度v啲頭髮已經一時跌落嚟一時又梳番好
佢個response好型
咁啱尋日Zendaya都係Twitter話佢俾人hack
應該係問大陸有咩係唔禁
大陸反同吖嘛 但係偏偏佢地好多人鐘意睇同性野
我覺得個頭ok 但係個尾好似收得麻麻
我嗰陣睇頭1 2 集覺得個hook幾吸引人 然後每個禮拜都追 點知去到後面係好平平嘅感覺
或者你睇完覺得好睇呢 個代孕topic其實幾特別
搵日得閒睇晒佢先
Zendaya果個笑死我
希望Sydney真心唔介意露
Hacker應該同垃圾中共一樣死清光
回鄉卡一早剪左
依家叫我準備玩wechat,用微博
唔係歧視,但叫我好似支那人咁生存
做人有咩意思
有冇人有興趣Fleabag個NT live?
原本今年1月頭已經買左3月嘅飛,但係3月咁嘅情況最後放棄左去睇

'What We Do in the Shadows' Renewed for Season 3 on FX

我原本都買左4月頭
戲院refund番俾我之後係BT down左黎睇

雖然係solo 但冇諗到pheobe演得咁好笑
有好多幕我都笑到gap gap聲
呢套估唔到冇想像中咁好睇
不過短短地 追追下都睇哂

S1本身好睇 但覺得S2仲好睇
佢個角色同家姐都好正
agger 一集咁短但可以睇到搭過山車咁又笑又喊
呢個功力我成日都好佩服佢d對白抵死得黎又到肉
break 4th wall個timing又正

最初我係睇完fleabag s1覺得佢好高質
之後知道佢會開套新劇叫killing eve
先會開始留意ke等套劇播
所以佢話寫完s1就走果刻好撚失望我就知套劇係咁先
yayaya係eve打v期間發出既對話
suicide watch
留名睇finale後暴動 之後一班人轉做hater話棄劇
同埋留名睇自己失望
但v起碼仲有買公仔錄音果段
根本唯一可能面對面對話就係得finale
finale仲要講埋其他野
點撚樣夠時間呀
呢個真係冇留意
ke又係好多大陸人睇
佢地個個都翻牆睇?
走到應該一早走左
走唔到就過得一日得一日
正想講如果怕死可以dl黎睇
呢套uk果邊好似已經播完
有冇睇
終於追返呢幾集R&M
ep6
但ep7同8回勇好睇返
其實有d好奇
支那人係咪靠字幕組睇劇
D撚人專搵480p黎整字幕
唔知佢地會唔會翻牆bt呢
屌你老味中共真係痴撚線架
睇晒
3集好快姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞