美劇集中討論區(38) Killing Eve S3 | The Great | WWDITS S2

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
我都覺得今集ok
睇完個人都謝晒皮
V依家太soft
集集都喊
想睇佢比人攬住呵返
當年今日 諗返上季S2E6佢地已經一齊行動緊
雖然S2 ending係咁
不過佢地上季一齊時間多過今季好多
今季無乜方向係真
睇完大半季劇情都唔知想行去邊/冇乜進展
屌好驚到頭來仲衰過s2
得返兩集救唔返

全靠V撐住
覺得佢慘左好耐由S2開始
真心開心既moment咁耐以黎夾埋都唔知有冇5分鐘
如果認真講12條線其實都冇乜問題既
S1S2都skip哂冇講
不過so far s3都唔覺得有講幾多12
v&e零交流咁滯
(其實少交流我冇乜所謂 最緊要多啲V就得
但除左上集 平時都唔算特別多V)
個個都冇乜大交集 各自條線又唔見有點郁
如果好似上面講 仲係講咁多carolyn私生活就真係 ...

利申未睇今集
今集Betty又幾好睇wor
so far 3集都幾好睇
今集冇咁chill緊湊啲
整甲個Asian都幾靚kirt媾佢啦
臨尾Camille同佢哋一齊被捉,之後應該會多咗一齊玩 今集佢啲skill真係勁

kirt講野成日都鳩鳩下咁有時睇到笑左
indigo原來咁有錢
camille好cute仲爆埋缸
佢踩板真係幾勁咁
販毒原來為興趣
honeybear著衫咁open但係勁怕醜 好彩個女仔一直有留意佢
今集開始對Camille多少少好感
之前都嬲嬲地佢唔帶人入場
應該係所有都好空洞 得個大概 跟住比佢鋪下少少就覺得今季佢講咁多十二既野
v同e由S1到而家好似都極少接觸 我都回顧諗過好似乜都無但拍埋一齊有又啲線咁 唔係好識講

睇劇後我多數會鍾意個位演員多過角色但呢套野 鍾意V角色多過演員 但jodie都好J
Mad Max: Furiosa Prequel Eyes Killing Eve's Jodie Comer to Star
https://screenrant.com/mad-max-5-furiosa-prequel-movie-jodie-comer/

之前話好似揀anya依家又提返jodie變front runner
jodie拍唔到咁多動作戲應該未必得
honeybear都幾得意扮見唔到個女仔
上集先留意到佢放對波出黎周圍行
camille之後唔知會唔會同個bambi一齊
但又好似比人fdzone左
我覺得今集劇情推進突然太快
一、二季12既野只係聽過一兩次 謎咁
今季好似變番大眾劇路狂推12啲線

K同V既笑聲都好似一樣咁 會 哈⋯哈
如果認真講12條線其實都冇乜問題既
S1S2都skip哂冇講
不過so far s3都唔覺得有講幾多12
v&e零交流咁滯
(其實少交流我冇乜所謂 最緊要多啲V就得
但除左上集 平時都唔算特別多V)
個個都冇乜大交集 各自條線又唔見有點郁
如果好似上面講 仲係講咁多carolyn私生活就真係 ...

利申未睇今集
應該係所有都好空洞 得個大概 跟住比佢鋪下少少就覺得今季佢講咁多十二既野
v同e由S1到而家好似都極少接觸 我都回顧諗過好似乜都無但拍埋一齊有又啲線咁 唔係好識講

睇劇後我多數會鍾意個位演員多過角色但呢套野 鍾意V角色多過演員 但jodie都好J

我都覺呢季冇咩發生過 次次都係最尾10分鐘內整啲爆炸性野吊人癮
S1雖然都係見得少 但最刺激
S2見得最多 不過eve臭串破壞哂氣氛
S3完全係遠距離蜻蜓點水式 有啲已經淡淡地既feel

V同jodie兩款口味
兩個都咁正
第一集已經睇佢痴個X係對波
今集Janay話metoo條女放對波上網一定係姣婆,佢再指一指自己
bambi係幾型仔幾charming
但佢會同Camille應該唔會咁順利
仲要次次開心完 都唔洗等到下一集就即刻俾人hurt返
條條線都好散咁 啲新角色又好似冇咩推進劇情嘅作用
gemma whelan做c個女我本身仲期待佢會唔會係big boss嚟 但睇到依家佢都係花瓶咁存在 除非佢最尾兩集爆啦 不過都機會渺茫
我都俾佢嗰句touch到 得e先係最了解v
唔好再apart 啦
其實都唔明點解要加入C個女既角色,為左比C多d戲份?C既家事其實我唔係好想知
我開頭都以為係比左Anya,但而家咁睇好似未confirm,希望Jodie成功啦
係啊
啱啱開始玩 乜都唔識
又係戲 想睇佢拍劇多啲

不過佢真心啱呢種角色咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞