【童話篇】約咗女神玩密室逃脫,點知出唔返黎

1001 回覆
354 Like 38 Dislike
Feel到銀仔返緊黎, 快啲同我寫返個完整版返黎
如果唔係點對得住咁多撐你既讀者
不如銀仔照寫住先,完晒成個童話篇,到時睇有無心情放上嚟啦。跟住就唔一定要照已「劇透」嘅大綱寫,咁就唔係劇透啦。
睇呀!
冇曬打鬥好似差左好多野
從來都冇留過言,諗住等下一次過睇
點知一入嚟就咁成個人更加難過,臨瞓唯一嘅娛樂都冇
由執行者開始一直有追你故只係冇留言
決定夜媽媽俾啲支持同鼓勵你
想你知道仲係有讀者好奇待同默默咁等待緊你嘅故
樓豬加油我一路默默追緊。
收爹啦
你算命都唔準
唔洗理條著名5毛啦
銀仔加油,想繼續睇冇skip版+1,銀仔個故令我諗起好耐之前追過既無限恐怖,好鍾意睇玩家之間既智戰再加啲恐怖位做調味

我又覺得銀仔寫故冇收讀者錢,其實想點寫都係銀仔自由,但銀仔今次呢篇突然淨係出大綱好似爛左尾,好多人會嬲都正常,正正因為大家比銀仔精彩既故吸引咗,銀仔爛尾就好似大家啪開毒品,然後銀仔突然將啲毒品換左做屎,正正因為銀仔前面寫得好,突然咁搞法先咁多人會嬲

希望銀仔可以快啲返黎,平復到心情重新出發啦
幫詹惟中講野先
佢係假膠好似係
咩黎?
金田一?
點只一啲,啲人老馮嘅態度好19
A~K 嘅 setting 好似 彌留之國
銀仔又臭串返 咁仲寫唔寫啊 我每日都入嚟𥄫一𥄫架屌你
成個post 八成讀者支持樓主,一成半善意俾意見,得半成(幾個人)惡意批評,個故就變咗咁,樓主會唔會太對唔住嗰八成讀者
完全失眠

個腦係咁諗到萱萱成身血攬住主角喊
宙斯一出場型到爆炸
黑超男死果幕sad到pk
監視者真正身份
好耐冇見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞