【童話篇】約咗女神玩密室逃脫,點知出唔返黎

1001 回覆
354 Like 38 Dislike
hea撚到屌
銀仔你係咪嬲啲人係咁屌你
其實有啲位真係幾難想像個情景
可唔可以下一篇解釋返件事?
有啲亂 不過好好睇 加油銀仔
加油呀銀仔 除左小部份搞事既人之外我相信大家都係真心比意見你
真... 讀者都想好頭好尾... 唔係話踩筆者...
筆者閉關完應該都要出多篇解釋番寫過啲咩...
我淨係想知成件事既來龍去脈同d人脈關係
屌作者無乜用,解釋下就得,我重想睇文
銀仔已經做得好好!真係好好睇!
期待下一章
整體黎講好睇過上一篇既 係後面有D位唔太明 特別係機關位果度 同埋藍頭人又做乜要笑同指住水箱 藍頭人都想隻game快D完
雖然有少少亂有啲難想像其中啲畫面,
但整體嚟講係好睇嘅!
銀仔加油!等你返嚟
有好多位都跳住睇了
因為我完全想像唔到畫面
整體嚟講有D亂
覺得平時嘅進度快返少少會好啲
但今晚咁樣突然出一大堆
劇情跳得太快又有啲load唔係幾到..
加油
oh shit 我以為銀仔覺醒出正常份量嘅文
點知係4日嘅量
我都get唔到即係藍頭人攀石咁喺天台邊捕住佢地?
可唔可以唔好成篇文quote
認同有啲位係難想像
不過屌銀仔之餘我覺得大家可以畀多少少具體既意見
我覺得今篇主要問題有幾個
1. 好多野太隱悔 我明銀仔想留一啲懸念等讀者估 但係今次太隱啦 例如成個謎底 我都係一頭霧水多 不過最尾話有人未死嗰個位我buy 專心既讀者會明

2.複雜既動作行為描寫係差啲 睇既時候難想像畫面

3.中間串反枱dem beat嗰堆有啲over咗 有啲出戲

amyway 支持銀仔忠實讀者上
期待下一篇
未死嗰個係咪個男仔
都係個句 我個人覺得你寫到同執行者好似

講故事個方式都係靠寫一樣細微既野 好似睇到咩 聽到咩諗緊咩或者對白

但之後你想表達係條友做左件事 而件事個行動描寫會cut走哂

執行者成日用 例如你寫條友係度大笑 但其實想好跳咁表達佢殺左主角老豆藏埋屍咁

唔知你明唔明我講咩 但明顯好多新黎既實睇唔慣
新讀者live
最後等咗好耐都未完game 幾驚係因為未解決隻roommate女鬼所以走唔到要返返去
btw幫推&加個油
眼鏡妹呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞