【童話篇】約咗女神玩密室逃脫,點知出唔返黎

1001 回覆
354 Like 38 Dislike
吓 寫寫下發脾氣skip哂之後岀個感想話鳩啲讀者咁樣叫接受咗批評?你無撚野下話
同埋自己追翻po啦 6成支持3成係正常批評得過幾個係到亂屌 如果連幾個人亂屌都介意 翻屋企寫下日記咪算囉 po上連登做乜
認同 好多都係真心比建議批評 根本好少人係亂屌
On撚9 你話我態度差又好乜撚都好
我滿心期待入嚟睇新一篇 居然係咁

個情況就好似我去一間餐廳食飯
個chef煮煮下聽到人話唔好食 出嚟dum哂啲食物係張枱就算撚數咁

我知唔係老馮 但唔撚係咁囉
的而且確上一篇啲陷阱係完全想像唔到 而另一方面有啲傻鳩講野真係好難聽
但而家咁真係好肉酸 好似細路仔發脾氣咁
屌 真係好撚嬲 仆你個臭街 一早唔撚應該睇到呢個故
依家我好似食撚咗個靚頭盤好撚開胃然後突然比堆屎我食撚鳩我咁
屎都無得我食呀 skip哂啦 洗緊碗了
起碼第1同第3篇都叫睇得開心過
睇開港漫接受咗有啲嘢會爛尾
樓主係咪爛開尾 印象中好似有睇過你D故又係爛尾
真係唔再追了
爛尾都叫唔上,好似睇人打機 打打下比人話幾句,去到最一關打boss 直接自殺 話玩完架啦
因為前面太好睇 結尾咁突然 個落差太大
不過我覺得呢個係好故
期待銀仔下一季
咁嘅質素都出到書<<<<呢句真係好仆街
Lm
唔洗留啦
你d形容好到位
你到底想點睇定唔睇
講定啦,計緊人頭
你係有心機嘅就寫埋落去啦上一篇我晚晚係到推理到4,5點先訓睇呀 但唔想睇skip呀
叻喇叻喇
唔理,總之好睇,支持銀仔
支持銀仔
支持銀仔
支持銀仔
好鍾意啲troll嘢

警衛衝上一樓,打死了黑超男。速度快得我們都來不及反應。

下一秒他就出現在我眼前,警棍一揮,我也死了。
又爛尾
我都係過返隔離睇墨巴算
希望銀仔下一季會有改進啦
ching咁重口啊明明有萱萱係度
快d寫返個結局啦,咪理果d無聊人,想睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞