(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區62

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
大把啦 cu bu 都係一半讀書一半運動
運動可能更多

有D就asso好勤力 上左degree就唔讀書
好少大學生會讀書架啦 又住hall又多野玩
Yes
急救可以後補?總之合格兼交齊野先借寄證書

講開證書,我nsca 果張續完都無寄返張新既比我
Cu bu eduhk thei都有d勁既學生
依家hku無左health & exercise
basic嗰個又幾抵考1600hkd搞掂
Ace係唯一一間非牟利既機構,所以會平好多
一定有既 不過通常運動勁 讀書唔勁
讀書勁 運動就唔勁咁囉
好少有兩樣都好勁既人
呢個定nasm 易D?

遲下無野做都考返張先
老實說,好多讀msc sport med都好廢,志在洗底
有臉讀完乜春都唔識,係返某大學體育部教球隊同做野
人事關係最重要
比錢埋門一下
變399usd ~3200hkd
間間cpt 都差不多,無話邊間易難,只有偏向,好似之前咁講nsca既cpt點都偏s&c多d
係架 所以都幾唔公平
有D人 asso讀到around 3.4 3.5咁 個分唔上唔落
但D運動勁既 2.幾都升到上去

不過社會係咁 除左運動方面著重人事 其他方面都係啦
識人好過識字 sad but true
Why
我都想知 應該冇搞錯野巴打你熟 介唔介意你去試reg一次 到比錢step之前退出
會唔會因爲係香港
得 瓜
我9up
運動員入大學有分加
所以我成日同人講與其讀書爭餐死
有潛質同興趣,打好d波,成續唔太差就任簡中學、大學(神科除外)好過4444333都隨時唔淪到你簡學校
一係你就讀書好撚勁 唔係既話 放多D時間落運動好過啦
唔上唔落無乜用 唔講你大學hon個D先

你中學上大學 pe degree
收緊23 24分咁
我朋友17分收中大offer 另外個個 13分收bu offer

入唔到大學讀asso 3.3 3.4 無錯的確唔係好差 但都無用 D offer位比哂運動員
根本做咩都係要專係一樣到 個心未決定好去做D乜個陣 只會愈做愈衰
1 gram carb 4kcal?
一般健身唔得,體能教練就某d地方得
返屋企試下,返緊去
D家長唔識玩,識玩呢d一早入晒中學名校,依十年大學都要玩呢招
頭先忍唔住食左牛肉罐頭
聽日要體能加操
齋做負重?要做幾多組左右?
做得多怕勞損
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞