(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區62

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
我頭一年幾上~10kg 體脂都無乜變
瘦底應該多數上得好靚
taste 有r字頭個隻即食雞胸賣
有冇師兄個mobility係好差 例如推胸個胸掂唔到支bar
我教練教我買支按摩槍按鬆返d肌肉
有冇師兄試過真係work
你如買得多不如上網買包送貨仲抵
百佳買好似貴d
推胸落唔到胸?
邊個位kick住

拉多d筋
拉鬆d膊頭
睇多d教學片
計劃program
見到kofgym講amino spiking
大家有冇咩伏brand list?
佢教完我都唔係好識睇
睇on同musclepharm又唔見有個amino成分表
allmax gold有表但係我都仲係唔識睇
手肘同肘頭夾角幾度?
一般要大概45度
做之前熱身拉鬆左膊頭先
大家唔好cut啦
會凍死
呢樣就好難一概而論 太多variation
最standard果種就大概1.5倍膊頭闊
唔係講笑
我瘦左20kg 體感溫度最少凍5度
以前冇15度都唔會著外套,依家20度已經要著
手掌放1.5倍闊
手肘肘頭身驅夾角約45度(姐係低過膊頭)
應該係公諗最標準既位置
d人:咁大隻都怕凍 操嚟做乜
以前落到低 唔係好發到力, 之後迫自己做輕D 點都要掂到 , 做返幾個月 ,
而家落到力都可以做返之前個重量, 無咩問題 , mobility係有關係,
但都有可能只係你落到低 發力差既問題 練下就得
佢講到rule1咁好
我又唔明點解rule1同on成份入面有salt
以前on都冇但依家有
因為胸未develop到 慢慢嚟
所以bp真係最撚難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞