(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區62

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
緊係水啦
新鮮
之前聽過一個講法係話揀油,好似因為話要用黎補返d good fat同潤腸
點睇
nasm 好似幾快手
兩日就完
即刻去買啲吞拿魚刺身
認真答
bulking 罐辣椒吞拿魚
有無巴打需要陪gym服務,一個人操野成日渣流灘,又無program, 又唔知自己動作做得好唔好,又怕開口同人share機,我可以幫到你呀,$150/hr 平過請pt la ,p記,康文,會所都得
有無絲打需要陪gym服務,一個人操野成日渣流灘,又無program, 又唔知自己動作做得好唔好,又怕開口同人share機,我可以幫到你呀,倒貼$150/hr 平過請pt la ,p記,康文,會所都得
有無絲打需要陪gym服務,一個人操野成日渣流灘,又無program, 又唔知自己動作做得好唔好,又怕開口同人share機,我可以幫到你呀,倒貼$200 平過請pt la ,p記,康文,會所都得
你冇/hr , 兩個鐘或以上搵我抵啲
有無巴打需要陪gym服務,一個人操野成日渣流灘,又無program, 又唔知自己動作做得好唔好,又怕開口同人share機,我可以幫到你呀,唔使錢 一齊玩袋底推胸就得 平過請pt la ,p記,康文,會所都得
有無人試過買online coaching
受教了

好似買錯意粉
貴格隻燕麥意粉100g成36x卡路里
比本ebook你,叫你影相比佢睇,睇你邊part執,set 個program比你,幫你計食幾多
差唔多啦 1 carb 4kcal ,你買咩碳水食物都係咁上下 咋嘛,最緊要夠clear
病到七彩 今日又要skip
下輪都係食返番薯算
低卡飽肚
其實carbs一餐應該食幾多g
萬變不離其宗,都係睇你一日要食幾多,除返開3餐姐
又學到野了
你叻啲,中大
其實係
師兄有無身材睇下,比大家學下野
好耐之前Post 過
自己搵下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞