(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區62

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
灣仔定西灣河
Facebook ig大把你睇,最出名d黃教練有晒轉介list比人睇,需要邊方面專長既就搵返果幾個試下
咪屈啦郁d話人用藥
都3年時間啦 人地仲要咁勤力
依家望下教練先 但搵freelance會係邊上堂
900蚊可以搵到比賽級果d啦喎使撚比d駐場教練賺
大h 拎ifbb pro 都唔係誇張size
但人地比例係操得好 天生腰幼 posing又靚
睇埋佢ig 食野 操野 勁勤力
佢好似學過跳舞咁 posing個陣對手 正到
佢講size 同格離啲人比都唔大啦 係真係比例好好
我信佢天然 佢最近加拿大個職業賽 同其他選手比都差得多
人地1日操足7日
仲要條腰之前度過得23吋
視覺上梗係覺得佢好大啦
大h 拎ifbb pro 都唔係誇張size
但人地比例係操得好 天生腰幼 posing又靚
睇埋佢ig 食野 操野 勁勤力
佢好似學過跳舞咁 posing個陣對手 正到
佢講size 同格離啲人比都唔大啦 係真係比例好好
我信佢天然 佢最近加拿大個職業賽 同其他選手比都差得多
人地1星期操足7日

仲要條腰之前度過得23吋
視覺上梗係覺得佢好大啦
天然真係可以操足7日
吳龍都話自己天然啦
睇體質,有啲人係唔會有over train
加上好多人食藥都操唔到7日
係啦係啦 個個都落藥喇 咁ok未?

開頭果陣一個禮拜三日分別做胸 背 腿
動作係跟youtube片做 無特別programme
皆在摸下啲機摸下bar 樣樣試下咁
之後慢慢捉到路 再上網參考下啲課表setting
知要做乜同點做 先開始自己set programme
唔知幫唔幫到你呢
唔該晒絲打
幫到呀 因為我好需要一個方向話我知我應該要做啲乜
我有去觀察人做啲乜 就係成日拎住啞鈴但我又唔識啲動作
依家都清晰左少少 下次去試下做胸先
操幾多日同係咪天然 有正接關係?
直*
睇你點操 我覺得一星期最小都要抖一日
如果行藥 真係操足七日都ok 因為recover會快左
但係我覺得睇個人體質多d
是常識吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞