[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
講得太好,要定期重溫。

本身唔係好知個位韓星既事,Google咗之後覺得兩件事性質完全不一。

前者係因為生於父權保守社會而受批評。後者39J係因為疑似講大話,開頭仲好威周圍鬧人叫人自焚,點知比人愈爆愈多,解釋唔到就開始發晦氣。

BTW 其實佢咁介意啲質疑同批評,應該唔上social media至係。
gchi
屌 唔撚鍾意唔好睇囉犯賤39
依個警世post係畀同路人睇㗎!躝啦你!
你Facebook唔係block咗ta姐喇咩?
既然大家都係屈你咁你驚咩姐?
真金不怕洪爐火丫嘛!
唔係好撚叻公審人㗎咩?
如果半句不實大可屌我哋老母㗎!
有屌錯你我會講對唔住㗎實
再同呢條39講嚟都曬氣
俾人屌咗4個po,連埋痴線西都5個啦
要明一早明咗,呢條八婆唔L曬反省自己架!
仲喺度訓緊,冇需要再同佢講人話
39諗嘢只有一個logic: 我永遠冇錯!千錯萬錯都係人哋嘅錯!

屌,繼自焚論後,再成功引起公憤!
咁多佢嘅舊同學舊同事爭住出嚟爆佢料屌佢,得罪咁L多人真係唔係冇原因!
屌佢唔敢出post,只係出吓story, 一來怕block唔切,三來佢根本無料寫啲乜嘢嚟出post

Mental health issues 唔係講笑架!抽水抽著火水呀屌你
快啲去埋ta姐度爆料啦
條8婆擺明唔L怕我哋,但ta姐一屌佢就驚到瀨
三鳩蛆真係好撚戇鳩
本身呢個post已經靜靜地每日得返我哋幾個推post
佢自己又要衝出嚟抽水食人血饅頭
係咪衰呀又搞到個post熱鬧返
得中五學歷仲要留過班智商係咪低啲?咁樣點做大作家呀?
不如用食人血饅頭嘅時間讀多啲書可能讀到個degree返嚟呢
唔知話佢叻定話佢蠢好
自焚又係,mental health又係
唔係最大獲,唔係最惡毒果啲佢都唔L拎嚟抽水㗎喎!
本身個人惡毒黑心咪衝口而出囉
做咩呀mon po39,一見到話要去ta姐度爆料就偷偷留下負評?
又嚟玩忍晦,扮完同路人又扮受害者,依家仲要扮有mental issue?
「離去」依個term可以解
1. 離開一個地方,用喺你度可以係指留番喺瑞典,離開香港
2. 結束生命,離開依個世界

好認真,你配得雪莉張圖無非都係想扮可憐扮係大家迫到你走上絕路,大佬呀,冇、人、屈、過、你、㗎!

大家想你回應,你就同柒婆一鳩樣,扮喊、唔回應、圍爐。扮黃都算,我最嬲係諗起明明你自己本身都最撚鐘意上網公審人、講鳩人壞話,身為一個欺凌者依家竟然同人講覺得慘?

我真心勸你,道歉然後收皮留番喺瑞典算啦
認真一句,增值自己、自力更生,做女人做到你咁樣乜鳩都靠人係唔撚化的。
屌,佢搵次出post 寫野之前用下個死人腦諗清楚自己打緊咩先得唔得呀 下下用個屎忽諗野,一係打垃圾,一係想撩交打
中五mk蛆(唔想話佢係mk妹因為佢年紀大過我)已經用曬所有腦細胞嚟諗點樣公審人啦 佢個腦係得呢啲㗎喳
唔覺得佢冇用腦
佢純粹係真心惡毒,黑心,冇人性
講多無謂狙擊到佢收皮最真際
同意!明明佢自己先最中意網絡欺凌,佢唔係天真到覺得無開個個人全名,當事人就唔會知佢講緊自己,然後就唔算係網絡欺凌下話?宜家做咩賊喊捉賊扮victim
絲打勁有耐性,一讚

個人意見,有啲人係唔屌唔鬆化嘅,三鳩就係啲咁嘅人。好聲好氣問佢要佢解釋,佢就當大家臭四。啲衰嘢比人揭發,又扮哂受害者佢慳啲啦,佢哩啲人係跌咗落地都要執返喳沙唔會認錯架
一個咁冇人性,咁惡毒黑心,咁虛偽,零自省能力,成日消費啲悲劇傷痛,開口埋口公審嘅人
我真係唔信佢會係真心黃
馮葆琪你千祈咪撚跪呀
繼續咁串啱㗎啦
真係未試過對一個KOL有咁厭惡嘅感覺
痴線西加Anita絕對唔會忘記你
唔狙擊到你條臭西收皮都唔撚係人
嗱咪話我唔撚教精你
你肯出嚟低聲下氣認曬d指控(整容扮天然,同家姐打龍通,買貓扮領養 etc)加誠懇道歉
我哋咪即刻收皮囉
仲要收皮咪撚再cap水食人血饅頭
真 真係未試過咁憎一個KOL
pkjenn都係最多笑佢7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞