[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
希望遲啲程仔嚟到香港唔會畀39軟禁喺屋企啦
可以請Emily Fung教程仔化妝,話哂大家一場親戚咁熟

香港咁多人識英文,程仔應該會理解到三鳩啲英文係幾咁鳩流

三鳩仲未解釋點解扮唔識自己家姐,化妝師Emily Fung,涉嫌利益輸送呀?Emily Fung 嗰Facebook page好似關閉咗,咁樣會影響到佢生意架,好心三鳩唔好蝦Emily Fung啦,手停口停、搵唔到新客咁點算

各位如果去飲呀、去做姐妹呀見到Emily Fung就記得關心吓佢有無受三鳩影響,舊客仔都可以關心吓佢,話哂佢化到三鳩咁撚靚,大把人搵過佢化妝嘅

又死返出嚟啦
真係好撚無恥
分享負能量同發夢嘢係咪會比人block
最慘係一個Fb page同ig ac真係MUA嘅搵食工具黎
依家39啲蘇周屎搞到自己家姐搵唔到客
真心 當初佢一早利申咗就唔會搞成咁
公開推介自己家姐係一啲問題都無嘅,仲會顯得好有愛tim 扮哂唔識其實係咪怕被人知道佢姓馮,然後搵到佢以前啲衰嘢?

講到尾三鳩都係自私精,只係諗住自己
其實佢14/15年個fb ac一早改做Daphne Anka (瑞典文嘅鴨)
就算比人知佢姓咩都唔係咁易起到底
除非係本身識佢嗰堆囉
Post 1/2都大把識佢嘅人爆料
其實本身個人正正常常就唔會有咁多人爆

仲未block我
mon post既3鳩姐
你幾時先肯接返埋自己去你老母個閪度
喂!我唔係cyber bully你呀
學你麻甩真性情炸
39啲舊同學同舊同事through Anita爆咗39啲性史
其實唔太明點解有啲人咁鍾意分享自己性事 好馨香咩
我真係好想39J 真人有幾犯眾憎,點解d黑材料好似爆極都有
我好奇係叉左個堆係打左咩 ”返.......”?
「返工」?
more
豪放性女呢個朵真係唔係流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞