[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
喂呀 絲打穿哂三鳩條屎橋
兩邊都冇講 最早發現係今年年頭大家unfollow左大家
有絲打話皮皮仲有follow 39姐隻貓

皮皮今年書展連書都冇出
呢幾個月有畫一啲關於今次運動插畫 (我係雜誌見到)
真黃同路人
Daphne Ansker 返黎cap水食幾家茶禮扮同路人
佢ig 9月30話倒數一個月返香港
日子近了
睇佢係咪真係唔返
其實我覺得三鳩係好勇敢嘅迎難而上呀三鳩姐佢一定會返嚟,出書、做KOL cap 水 記得返到香港要多啲搵Emily Fung 見面呀,話哂人地幫你化妝我地啲海外嘅巴絲打就唔喺香港啦,乜都做唔到,又幫唔到手但我地都會做文宣,宣傳三鳩啲鳩嘢
返一返嚟
有咩唔對路, 借啲易返去
分分鐘用meep巴做藉口
我都係咁諗
佢一定唔會話係老公問題
仲以為仲friend lol
絲打我明你啊大部份時候都係自己捱 堅想死嗰時attention 都費鳩時seek
唔係邊個唔開心就邊個啱架嘛 攞mental health issue黎搶道德高地係jm9
39今次抽水抽著火水
好明顯程仔覺得39響瑞典無自己生活圈子成日痴住佢好煩,所以叫佢識多d朋友啦

39好似14年先搬去瑞典,件事發生左好耐?
希望佢嘅KOL生涯盡快壽終正寢
我唔會承認佢係作家
屌你老母係度消費雪莉
你唔配啊daphne
一定賴其他人/動物,肯定唔係自己問題
要扮住左係瑞典好耐 去合理化佢d故仔
呢d人打既文 唔洗嘥時間睇
屌佢啲時空錯亂架
前排大家狙擊佢做乜公審闊條面同事
佢「以前細個年少無知,而家再發生唔會咁做」講到係好耐之前嘅事
屌你老母咪又係幾年前嘅事
雪莉會為女性爭取應有嘅權利(no bra)
39 就淨係識笑人寬條麵
三鳩:離開左meep巴一陣子 佢話好掛住我地
我地又放心不下瑞典既一切 決定忍痛返瑞典
多謝香港既一切 大家萬事小心
三鳩應承大家 一定好快會再返黎香港呢個家❤️
佢啲文除咗識笑9人仲識啲咩?
毫無營養 小圈子八婆圍爐
仲未回應我啊39 唔知又要諗幾耐呢
Who
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞