[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
39J: 「現在我們向前望,大家不要再糾纏我當時的說法」
應該係
Let’s stopping talking about 39J’s English
成日吹奏完洋腸又包底扮唔係踩港男
轉個頭咪又係叫人脆皮腸

屌你啦
你全家都係狗啊
39 logic:
嘉里酒店我無股份,我返香港佢sponsor我酒店,我出返佢公司名
既然有去 點解上個澄清post點解唔po出黎
隔咁耐先po
要符合佢ABC嘅形象
同埋話人地學歷高又點,係串緊你扮自己讀HKU呀三鳩蛆

疑似39啲on9 friend衝出黎柒
分分鐘只係經過影張相就走
因為去咗一次就驚俾小粉紅影大頭了

三鳩真係同路人嚟㗎
盲粉邏輯:
三家姐都係要搵食姐 犯法呀 (心心emoji)
Love and peace (心心emoji)
響瑞典咁遠都咁驚,咁仲返唔返黎香港好啊?
張圖係佢自己既咩?
39即刻unfollow咗個eletrosphere 真係mon得好貼
人地影嘅 btw 右邊米色褲鬼佬係程仔
俾人質疑咁耐,依家就post張背影圖嚟話自己出過去,借啲易讚自己低調,唔會搶光環

三鳩返香港就係為咗繼續扮同路人cap水搶光環啦

成日自相矛盾
喂呀 下次佢post吓瑞典文囉,話哂住喺嗰邊咁耐

濕鳩扮知性我真係笑而不語呀
去左人西個page見到呢篇野Anita

大渣好,我已經身在印尼Ambon,馬上要出發作為期一周嘅潛水之旅。11月係鎚頭鯊聚集响班達海嘅季節,今次嚟就係為咗睇鎚頭鯊風暴嘅。未來一周都會住在船上,船上話就話有網絡,但航行在middle of nowhere,網絡都未必work。

三鳩姐,你係咪覺得呢個禮拜終於可以鬆一口氣呢?咪玩啦,我邊有咁好死唧?嗱,我已經提前寫好一堆post,set好哂由星期一開始,每日發佈㗎啦!至於每日發佈時間,今次唔玩2200了,改玩1000。點解係朝早十點?因為香港朝早十點,係瑞典零晨四點。等條三鳩一係冇得瞓等到四點,睇吓自己又有乜黑材料被爆;一係就入睡前心慌慌囉囉攣唔知第二朝起身會見到自己邊單黑料。係咪好陰毒呢?我呢招叫以毒攻毒,專用嚟對付啲食人血饅頭呃光環、叫同路人自焚、串通親家姐唔利申賣廣告、因為一個英文名開名欺凌前同事嘅陰騭KOL嘅。
豬隊友真係一個都嫌多
Mon po狗: 點兜好本身打算則則膊扮無左件事
咁佢做咩仲成日問身在瑞典有咩可以做咁矯情?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞