[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
我比較好奇嘅係 點解明知自己多黑材料 又成日得罪人都會做KOL喱啲咁重視名聲嘅工作

捐錢做文宣就三催四請戴哂頭盔
派膠就咁熱心
佢個答案鳩到個response話係吹紅歌都make sense
又要移民去人地國家 又要唔肯學當地語言同文化
Sorry 我諗起班腥港人
知佢係黑警家屬之後再睇到喱啲post真係好虛偽
咩人有咩fans
條女想溝仔
仲有只係一句親口講嘅加油都變誇張成「好強嘅力量」,
啲標準低到呢⋯唔怪得成班fans同佢都覺得自己已經做得夠啦
「全部人都要平平安安」
同段崇智一開頭嗰句「我遣責所有暴力」有咩分別
人地39姐係講緊香港警察平平安安!姐夫要平安回家! 共享Daphne ansker既人血饅頭!
39J 今日對盲粉瘋狂有問必答唔知係咪想show 比一眾痴線西同塔姐睇: 你班仆街狙擊左我20幾日開左幾廿個post 爆料有撚柒用咩?我d盲粉一個都無少到呀
好撚低質呀屌
究竟真係有啲咁撚憨鳩嘅fans定佢自己作出嚟
你啲fan屎唔係掛住媾仔就係痾屎,真係襯哂你

Btw仆佢個街,我依家食緊咖哩,屌
見到哩啲q n a真係... 百貨應百客
唔係講扑嘢就講痾屎......
咩人有咩粉真係講得啱
睇下馮葆琪日日俾人爆料拆包裝仲可以幾厚面皮照返嚟cap水
我哋繼續追擊加食花生 得閒笑鳩佢
鬥長命囉
Mon po 39係咪在意我琴日話啲人根本只係想食花生先仲follow佢所以今日要曬曬馬
我話你知咁樣係唔會令我驚㗎

妹妹們,開口埋口屎尿屁同做愛媾仔係上唔到大台㗎
一個人靚唔靚唔止係個樣,
你嘅言行舉止、你嘅談吐及興趣都會影響㗎
我正有此意
同意呀,佢啲咁嘅人,得閒keep住撚佢兩下就已經有排佢mon post呀亂鳩咁block人架喇

持續撚佢就得架喇,反正佢成日post閪嘢,識佢嘅人又keep住有嘢爆

得罪人多,稱呼人少,同率唔率性係無關嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞