[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike

三鳩仲未block我
Gphone周庭國際戰線打得咁好
依家想發大黎搞 籌旗三球都搞咁耐
呢三百萬就算買到一個國家幫我地出聲都抵到爛啦
係咪想贏嫁
眾籌link : https://gogetfunding.com/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E7%9C%BE%E5%BF%97%E5%9C%8B%E9%9A%9B%E7%9C%BE%E7%B1%8C%E8%A8%88%E5%8A%83-demosisto-international-campaign-crowdfunding-project/

https://www.facebook.com/200976479994868/posts/2531124750313351?sfns=mo
其實39蛆真係唔好寫啲垃圾散文啦,反而出下書教人點呃男人肯同佢結婚/ 做0功能老婆仲好啦,有demand 有supply ,你個心咁黑梗係寫到啲心靈雞湯1999咁啦,寫點搵人老襯分分鐘寫得仲流暢呀
你要公開comment先block你
我有呀 都係無block
39喺床除咗ee呀呀仲識講咩?
I come la I come la?
教你一句I can’t take it 等你喺床上拋下書包仔 surprise吓程仔

當日你公開係自己個page笑鳩容嬤嬤啲中國口音瑞典文
今日咪畀人笑鳩你I do it , how to go to 連登囉
呢啲叫因果報應
點會係cyber bullying呢?
除非你認你當初都係囉
你搵得番哂所有人出嚟同佢哋道歉嘅
咁我都sincerely 講句 I’m so sorry
三家蛆夫無事嗎[img]https://na.cx/i/DRXNfDU.png[/img]
水警船長40歲突然退休,第二日死埋------ 浩園都唔預佢
做佢隻猫真係好慘
點解仲未有人幫蛆夫老豆搵仔
直頭就係
好明顯有一大部分都係想知點釣隻鬼
佢係邊撚個
好想知道究竟程仔鍾意39 d咩?
夠爛口?
人造人?
心地夠惡毒?
學歷低?
二十幾歲人無正職?
鍾意網上講人是非改花名為人夠八婆?
成日留響屋企做宅女撚貓打機?
39用英文表達唔到真我
所以可能程仔覺得佢夠純夠宅掛
溝通唔到真係好尷尬所以返嚟香港可以大講特講廣東話,係開心嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞