[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
最開心係見到平時會買三奸姐書同去佢簽書會嘅朋友
今日like咗人西個post
希望令更多妹豬醒覺

三奸姐一路好走
Mom po9: 如果我公開放參與集會既相上social media, 日後仲接到廣告既?同埋咁公開行蹤,「對家」小粉紅放我上網,就更加無KOL運行啦我仲想接大brand嘅ad架,我咁international

寫「愛港」同「關心香港」就唔同啦,PR同客見到都無事
Sorry 程仔真係唔係咩筍盤囉
大家唔好咁啦
程仔係俾三鳩擺上枱吹大咗
佢都係受害者嚟
等緊39J post佢老公對佢嘅情深鼓勵
岩岩先發現俾佢block左我
但係我一句粗口人生攻擊都冇
只係話佢冇避嫌有問題
咁就block左我同埋del曬我d comment
真係好想去佢d簽書會問下佢係咪覺得唔避嫌冇問題
仲有回應小粉紅影相 叫人將心比己嘅言論。
前同事真係好慘,己所不欲勿施於人啦39!
我都有見到呢個comment
真係痴撚線
唔係全世界都好似佢哋咁一生人以食洋腸為榮架反佢就係暗戀佢老公咩logic
39 fans are so funny

其實成日借sell自己嘅另一半而自我抬舉,三鳩都好無自信啫,又虛榮

咁鍾意外國醫生,就去做護士囉,歐洲對護士需求好大,因為好多歐洲人都唔想做,所以做護士移民歐洲勁容易,又可以成日望住啲醫生呀

利申:唔係護士,但喺歐洲,有留意新聞
講大話 死唔認錯咪就係問題囉 死臭閪
想嘔 真正死港女咪呢啲
臭閪真係一世架
盲粉真係盲粉,果兩句都無咩嘢啊,咁樣叫抨擊?
本身以為個post 就來沉多得佢打篇鳩文大家繼續追擊垃圾三閪j
講唔掂就叫人走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞