[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
呢個係亞洲豬西整容樣啦
話時話佢個張整容進化圖可以教哂程仔咩叫靚mk樣同整容樣,原來搵自己黎做教材,好sweet 呀
:點分整容樣?
39: I do it I do it
屌, 成日豬西前豬西後叫人, 自己咪又係整容西
喂呀 第二張相嗰廣告嘅位咁啱嘅,而且都係多咗100 人
用本土cap水,但講野含含糊糊咁,擺明想食兩家茶禮 咁撚無恥都有

呢個又係好好笑

我醜唔醜就見仁見智,但係起碼我唔似豬太郎。最緊要係我後生過三鳩(sorry 我都唔想下下講年齡,但係三鳩下下單單打打話人年紀大,嗱我學佢喳。)

「又想變正又無錢整容」,哦,即係死忠都覺得三鳩係整完容先變正嘅⋯⋯

「唔夠高做唔到空姐」,想問呢位施主瞓咗幾耐?2019年做空姐仲有身高要求?仲要係港龍喳喎,我識有人160都去做啦。

原來呢個世界係得空姐可以見識?見識過個世界係咪要好似三鳩咁小至甩一條頭髮,大至⋯⋯丫,有黑警家屬呢啲私事唔講得,都要擺上網公諸於世?

我喺紐約住Manhattan 中心住咗七年,日日都同外國人傾計,我就打唔出「lets talking about..」呢啲英文⋯⋯可能同三鳩傾計嗰啲外國人寧捨特別啦。

Any肥,我真係好酸阿三鳩又靚、又貼地又愛港又烈女又係醫生夫人又盛咁。
阿三鳩個package 咁好,真係全香港女人,唔係,係全球華裔女士都好妒忌。

最後,我真係好認同咩人就會鍾意返啲咩人,阿三鳩咁聰明又賢良淑德又盛,唔怪得佢啲follower 都⋯⋯唔知呢個三鳩粉識唔識整蝦仁炒蛋呢
嗚哇 ,無可能架無可能架, 一定係 忠粉多重影分身
此地無銀三百兩
咁佢係咪即係講緊自己

點解佢個Facebook會變成咁嘅
Same 岩岩見到都想問,以為自己上網有事但倫敦人西又上到
一個post令39一晚突然多咗咁多followers
果然係誠品華文第一大作家
如果唔係買粉,因為佢篇閪文而like佢嘅新讀書真係好撚低質
屌 原來所有like過反39 comment嘅已經比佢block咗
Cls 無留言 淨like cm 都出咗事

有圖有真相 啱啱一分鐘前用無痕模式FCed
原來係咁
屌,真?咁撚惡?
Also,咁撚得閒?
其實呢啲page 係public block嚟做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞