[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
千錯萬錯,都係別人既錯我見猶憐呀~

Btw 39J,你比人爆疑似買貓扮「領養」單野,係丹麥港人提出質疑架睇嚟全世界既人都狙擊你
全世界都唔鐘意我!又蝦我!!

39J

佢下個澄清post可以話「居住喺全球不同角落嘅港人」都要狙擊佢
夠慘慘豬可以比盲粉圍爐
始作俑者:瑞典港人
推波助瀾:中年rich woman

然後最後connect咗歐美港港人
三鳩蛆好嘢
咩學識公事同私事分返開乜你當初開個page唔係就係要分享自己既私事比世人聽咩,將分享私事再變成公事咩?咁究竟「愛香港」係公事定私事... 好亂啊

利申:曾經有買過佢第一本藍色封面既書
始作俑者係佢自己
無料講大口呃光環又黑心嘅KOL

真係有好多小妹妹中咗伏 同佢講發夢嘢
無論啲KOL表面上做到幾好 始終都係陌生人黎嫁 比啲戒心呀大家 唔好亂講嘢
諗起大佬B
樓上個書名 願你一早會懂的三鳩姐柒事
可唔可以大肆宣傳呢個名?
好撚正
39自己咪居瑞港人
D盲粉一定話 無人叫你同陌生人講發夢既野 有風險自己預左
轉個撚頭就話三鳩姐係大家既朋友擅長做大家樹洞
哇 同自己偶然一樣 鐘意自打嘴巴
成篇文毫無邏輯可言 好亂
屌柒佢唔利申
班盲粉又話咩洗撚同大眾交代祖宗18代
大佬呀 你地偶像kol黎 用名聲黎食飯
唔信佢地個陣無份係到八卦黃心穎搓撚左許志安個袋幾多下囉
你地唔撚屌柒香港人?唔屌個d侵犯黃心穎個D人?
公眾人物就有社會責任架啦
只係證明三鳩神憎鬼厭如果自己無嘢,又點會有咁多以前嘅同學同事爆你啲衰嘢嘅
根據39J既思維,「愛香港」同「老公」都係公事。
屌啦星黑警係親戚仲叫人同佢傾,屌佢老母臭閪公屋出身根本冇問題,公屋出身自撚卑扮人上人又鍾意批鬥人先係問題。

佢喱句sexist到仆街
點解一定要用男人錢先買到iphone?
Ansker葆琪女士 唔好以己度人啦

用返佢嘅說話回應下
「依家已經2019年,喺連港豬都經已覺醒嘅年代,點解三家姐會冥頑不靈,覺得女人一定要靠男人、洗男人錢嘅方式去標籤所有女人?」
笑死 原本個po都沉沉地
三鳩一出po 又多番人討論
多謝三鳩幫手推po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞