[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
應該fb issue, uncle bob都係咁
呢D光環撚係要清算
Sorry柒咗要認 啱啱發覺網頁版就無事
佢係咪蠢到以為開多個facebook account 同開個"連香" account 一樣咁難? 我係有心想瘋狂狙擊你, 我開多幾百個fb acct 都得, 只不過我無你咁撚得閒姐mon post 39
D 盲粉話我地網絡批鬥 公審wo
呢樣野我地邊夠三鳩姐黎呀?
人地2014年已經玩緊啦
咩亞洲豬西 容嬤嬤 闊條麵
邊個先係公審人個個? 仲要Po出黎同你班仆街圍爐呀陰公
你地都有份參與恥笑架
盲粉 睇得三鳩姐都唔見得你地企係道德高地啦
黑警死全家 講就口號
燒到三鳩姐就話例外
收皮啦盲西 唔見得你地有幾憎黑警 有幾黃
如果三家姐見到呢個post 好想同你講希望你可以誠實面對自己,真性情唔等於句句粗口要麻甩開口埋口都提性,明明都提倡女性要自愛,珍惜自己價值唔好將自身價值建立於外表上,但點解你郁啲就笑人地個外貌又豬西前豬西後叫人?讀書唔叻唔緊要,咁咪由其他方面提升自己內在,但我諗三家姐你應該好proud自己係所謂作家又有個鬼佬老公,可惜嘅係其實冇咁多人會妒忌你希望你唔好再活係自己世界
無用架 三鳩姐自大到會覺得你唔認同佢就係妒忌佢
你地無外國老公!老公最多買部iphone俾你地架咋!
真係會逐個click入去block 佢真係好嬲呀
呢種心態好恐怖,不過都要有盲粉助長佢

But anyway第三次都係未上完逃學

仲要佢係唔使錢讀
講到要學瑞典文好委屈求全,浪費自己寶貴時間,佢係咩大公司CEO呀?d時間有幾值錢?
哦!咁d盲粉就會話 你一定係妒忌三鳩姐咁靚!

原來全部人妒忌佢就要咁做
咁點解無人狙擊薛凱琪既?
housewife都唔係, 所以佢time rate 係近乎零
狙擊埋豬太郎
咪就係 hku swedish大把人reg 其他u想讀都無得讀
屌,好心佢啦
不負責任加浪費資源
正一蝗蟲
出書嗰時就識寫嗰撚字

可以免費學瑞典文嘅話我都想學我語言撚嚟嘅

利申:三鳩我唔係住瑞典架,唔會妒忌你囉不過同你同一個time zone 鄧你晚晚mon post 辛苦
屌 我都淨係like左comment都被block
用另一個acc上到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞