[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
同你一樣諗法
三鳩真係無腦架,唔通你住夠十年再接隻貓過黎隻貓就易d settle. on99 成班讀者真係信佢個白癡藉口
三鳩正仆街黎架。平時消費隻貓呃like呃訪問,返香港屋都租埋都唔預埋隻貓呀
佢仲好意思借佢隻猫嚟開多個ig, 佢唔好諗住借頭借路大家就唔記得,其實佢利用自己隻猫吸人氣賺錢

佢隻猫嘅ig好似都幾多followers,動保妹豬快啲醒
咁驚搭遊輪去St. Petersburg 再搭西伯利亞鐵路再轉京港高鐵返香港囉,無飛機喇掛
要駛咁多錢,三鳩一定係不了啲錢慳返可以食到好多生蠔架
認真咩? 連依啲都要讀報料先收到風?
1. 平時真係有follow開新聞唔會唔知
2. 如果你香港班朋友都係有心支持冇理由Instagram/ Facebook 冇share過

究竟佢係咪籍貫潮州⋯
你真係好撚柒鳩虛偽呀39
讀者*
所以我之前就話唔覺得三鳩有睇新聞,香港會唔會改海外醫生嗰考試佢點會留意。佢想搬返香港都係為咗自己啫

唔好高估三鳩姐嘅能力,鳩嘢除外
分分鐘你問佢五大訴求係咩,唔準諗即刻答佢都答你唔到
點解幫手po文宣都要帶咁多頭盔?
講到自己咁撚黃 但po張咁既文宣都要利申咁多野?
你唔見大j 謝曬皮 會係咁叫讀者自己考慮下?
仲有呀 真係黃個d 唔撚會日日話自己愛香港 係黃架 唔該啦
同乜撚嘢路人
死開啦 香港唔歡迎你
又要班讀者信你係黃
但又要驚得罪出版社
咪要咁樣係到暗示 避忌囉
司馬昭之心
咩人有咩讀者
喺Instagram見到啲仲like緊佢嘅friend 真係恥與為伍
是非黑白都唔識分
好撚蠢

Ta姐ho ball 上船玩 冇網上都日日set定時間撚39 等佢冇教好瞓
岩喇!反正佢就黎會返香港做前線絲,宜家習慣定早睡早起,返到香港就可以零jetlag 直接衝去前線做民主女神喇
喱單好耐啦 而且target一日內已經meet到
但大家可以繼續捐 個target只係basic支出

不過喱個ig story證明咗三家姐平時淨係上fb同連登mon po
因為喱個kickstarter上哂連登熱門同新聞
就咁碌過熱門都知發生咩事啦
between, share個捐錢post都戴哂頭盔真係好核突

不如所有廣告都利申返自行考慮參唔參與,同39本人無關,只係幫手share啦
ta姐好波 39又要捱多一個禮拜夜了慘慘豬

喂喂黑警家屬 企開啲啦 屌你老母
連五大訴求同光復香港都無講過 咪撚再扮同路人
on9,又話上開連登點會唔知,Facebook 都大撚把料啦
本人言論不代表自己立場
3鳩姐突然咁講
佢用呢招想扮自殺扮抑鬱?
39j,你當年夠公開欺凌闊條麵啦? 人地夠唔開心好辛苦,你有理過咩
嘩屌我而家先見到呢個post
一直唔like呢條女好耐
痴撚線,你自己個page有幾多個post係笑鳩人地啊 屌你老母真係好撚嘔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞