[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
大把盲粉衝出黎呵返佢
Lm
睇到痴線西仲有人話佢係同路人就炆
佢都同路人咁迖哥都係啦
其實佢宣唔宣傳都好 要出嘅一定會出
佢鍾意attention咪由佢同班fans圍爐打j
批鬥人哋同cyber bully 有咩用

Btw 黑警死全家
追左post未

首先,佢唔利申屋企人做狗,叫人同佢講心事,咁都無問題? 開頭比人爆完,轉場去第二個ac繼續開心事台。 其次,比人質疑就叫人去自焚,仲講到水警係無辜添。

然後,一直以來用「愛港」做手段宣傳自己,仲講到自己趕住6月返嚟咁。點知比人發現佢6月返嚟,連出幾個無利申既疑似嘉里酒店廣告,生蠔式救港。 試下追post啦,有更多例子。

其實KOL係靠followers既like、留言、信任去賣個好價錢架。佢做緊既野,正正係利用示威去收割光環同牟利。

佢做得公眾人物,就更加要為自己行為負責。如果提出合理質疑,比39J BLOCK,仲要話係cyber bully,咁大家當日鬧牟利賣示威相關既產品(灘叔、香港phone case、tee),或者藍店扮黃店(楊明)既人,都係蝦緊佢地?哦,原來食人血饅頭係無問題?

如果佢認為大家有不實質疑,點解唔回應指出?佢就選擇block大家,同del留言啦。

BTW 黑警死全家
巴打心水清 三鳩依家宣唔宣傳都無乜分別,因為佢啲假嘢都俾人拆穿哂

但唔同意你嘅用詞,cyber bullying 嘅bullying 呢,係要有intentions to inflict harm, 同埋主動一方嘅行為要毫無根據嘅。依嗰post 用意係求真,係要佢回應點解要扮唔識自己家姐而利益輸送、自己抄自己舊文、佢之前網上公審其他非公眾人士、疑似利用mental health issue而食人血饅頭、同埋叫人同佢傾發夢心事但又唔公開自己喺黑警家屬...(請睇第一頁) 佢先係bully 呀

用處方面呢,愈多人知佢啲衰嘢,就少啲人會俾佢利用到,cap水唔係咁cap架
咁佢長篇大論公審人再同班死忠一齊笑人係咪cyber bully
哩幾日每日都有巴絲打入嚟話唔好再post呀、冷處理呀、無公共性... 有一句我特別同意嘅,就係Stop making stupid people famous, 但我嘅理解呢,哩嗰post正正就係stop making stupid people famous 三鳩唔出post食人血饅頭、唔出post網上公審其他非公眾人士、唔出post扮唔識自己家姐而利益輸送... 其實係無人會留意到佢囉
仲有依度無人打過叫佢傷害自己甚至自殺嘅任何言論,最多只係叫佢留係瑞典唔好返黎出書同影燈柱,但佢呢?有個巴絲係ig留個comment 佢唔岩聽,佢就一句轟埋黎叫佢自焚呀!!如果個位巴絲有情緒病,你覺得最壞嘅後果會係咩?
Stupid people always want to make themselves famous in a stupid way
我先唔會聽佢講去自焚
我條命矜貴過佢咁多
呢排冇追擊佢 岩岩發現原來已經天然知性大波才女已經封左我 我好想繼續睇你個天然靚女又大波既相呀
佢係一個 rich rich 小姐 讀書又OK

忍唔住笑
39同老公就黎搬返香港啦,好想野生捕獲睇下無p圖個樣係點
叫床聲係無份國界
真係唔明啲鬼佬
有個肉洞就過世咩
個老婆乜都幫唔到手仲要溝通都有問題嘅
咁都娶
諗起程仔唔知自己老婆成日上網寫啲閪野出黎,搞到自己咁尷尬,就覺得好撚慘
其實程仔都好好奇佢寫咩嫁
不過係39特登寫得好俗 等佢google translate唔到
好似啲人娶左個大陸婆落黎 又唔識講廣東話 食飯你眼望我眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞