[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
應該係未見過真讀書人
不如上黎等我地話佢知咩叫讀書人
完全同意,依家仲係三鳩粉嘅人係唔會上連登嘅 身邊有朋友仲係三鳩粉就提點吓囉,講得多自己都會開始feel到三鳩唔妥嘅特別係動保妹豬呀
唔洗遮名啦
抵撚死 呢幾百個follow過佢嘅人相信有啲係曾經中意佢嘅人,不知悔改,仲咁撚臭串,玩撚完啦三鳩j
哇屌 最憎抄襲撚
其實Anita係咩人?佢同三鳩有仇?
一個都幾有錢又有學識嘅女人。佢唔只係同39J 有仇,係同所有欺騙讀者,做sup9野嘅KOL 有仇。比佢睇中嘅KOL都無咩好下場,一係摺得,一係半浮半沉唔知39J 會唔會有幸成為outlier 呢?
佢副純天然五官就真係 Outlier 啦
到底有幾多個痴線西已經比佢block 9 左
有冇人開盤估佢幾時褶?
一個KOL如果連續幾個月接唔到出名/大牌子job,名聲又差,PR界會將佢係合作名單「下架除名」
差唔多啦
惡過共產黨架
講咁多都係言之無物
講嚟講去咪又係話人地害佢 有心做佢
你人唔衰格邊有咁多料爆啊三鳩
咩事都話係瑞典香港人搞出黎
又話唔想開名公審 明明係瑞典起人底公審係犯法
前幾個post都講到口臭啦
可唔可以作個好啲嘅藉口呀中五畢業大作家
利申 唔是居瑞港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞