[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
玲玲師傅啲書厚好多,頁頁都係字,人哋一本嘅字數應該多過39姐3本書加埋。
而且呢啲書寫唔會有口語又唔會有白字,深過39啲書好多!
諗起吳克儉話自己一個月會看30本書...

雜誌
啱呀 一定有好多人唔想同黑警家屬講心事
利申定都唔識做
依家比人踢爆都唔道歉
可能就係因為咁行唔到房
白卷幾時出黎回應下呀。佢地一幫39J 開 post 就吸左148 個嬲,目測係佢地近期吸得最多嬲嘅post 喎
屌佢老母係度刷存在感
垃撚圾整容西 娶到依啲女人真係喊三聲
程仔前世做左啲咩 娶左個咁既西女人

誠品文學創作類

創作就無,鳩作就有
你岩
39啲書仲衰撚過八婆雜誌
你會唔會對得中五畢業做Bobbi brown sales但連條眉都未修好嘅人有太高要求?
佢仲未回應我,我好唔開心。消費完人地未
39老馮要覆你?
絲打你會唔會對中5畢業連英文都唔識多幾個嘅三奸蛆要求太高

點解呢啲咁嘅垃圾都可以出到咁多本書,香港嘅文化就係咁樣比佢哋玩殘

垃圾白卷唔好再簽垃圾作家出垃圾書啦
Let’s talking 其實佢知唔知可以google search 下有無人打過Let’s talking 係錯grammar
推! 至憎整咗話冇整嘅女人
不能同意更多
佢仲好意思笑人哋容嬤嬤英文又唔好,瑞典文講嘢又有口音

Let’s talking英文果然好好啊三奸蛆
唔知道邊度黎嘅自信 可能覺得一嫁左外國人就連智力都會自動升lv.
頂 一睇都知let’s talking唔順口啦 on99
三鳩繼續抑鬱
講起生仔就好笑
之前又自己提住要生仔乜乜乜
到搞咁耐都生唔岀 人地問下就屌鳩人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞