[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
屌條三鳩仲要消費埋雪莉.......
好撚嬲好撚憎佢
憑乜野?!覺得自己可以同雪莉相比?
佢講咩post咩其實都係為自己鋪後路
到時就算佢用3嚟過骨,啲妹豬都一定好體諒39同佢老公嘅犧牲

到時啲妹豬個個感動到: 「多謝家姐喺香港人最艱難時刻特登番嚟!我唔會忘記你同程仔嘅犧牲同付出㗎😭😭你放心番去瑞典啦,你已經做得好好了❤️meep巴仲等緊你番去接佢㗎」

Waaa 三鳩 pin 咗眾籌story 做 highlights好偉大呀你
39j為抗爭活動身體力行真同路人verified

有冇多啲相
整得幾靚
不過要靠整容嚟打飛機扮天生麗質
佢真係好可悲
利申天生麗質
犧牲左d乜?付出左d乜?
夠d手足犧牲得多 付出得多?
呢d八婆冇資格拎光環!

倫敦人西group大把
個下唇好似就爆開咁款
以為真金白銀整容 又受皮肉之苦 應該幾靚啦
呀點不知近睇咁醜
一生出嚟咁樣衰要整容戴住面具做人
我信佢抑鬱嘅 不過似精神病多
waaa 真係女大十八變呀
吊佢隻眼越黎越怪吖吊,唔知係咪白鴿眼人地得多搞到隻眼都歪埋
塊臉又越黎越肥腫難分,係咪打太多化學物搞到有後遺症呀
個鼻打好多針 畸曬型
有個舊同事中學程度三十頭中女
影住39姐本書post ig story
caption 係 “reading time”
我心諗同影本麥玲玲寫reading time一樣咁撚ON9
咩人吸咩粉
睇埋d垃圾,不如上下連登睇野好過喇
淨係講依個post啲絲打個個嘅寫作能力都高佢幾皮啦
唔好侮辱作家依個專業
宜家個頭柒到仆街 成個呀婆咁
加埋佢對下垂死魚眼 獨立生長下巴仔 同埋塊pizza面
程仔日日對住會唔會飯都食唔落
本身未反送中前睇佢個page 見佢覆讀者覆得幾寸,唔多like 佢
係見佢反送中肯出下聲先Follow 番佢
Diu 原來咁撚fake 寧願佢好似達哥收聲
講一句同家人唔同就可以唔洗Well inform 人地conflict of interest? 咁都做唔到憑咩去承擔別人既私穩?
白卷出版嘅書真係好除咗林日曦之外嗰啲都不了,之前中過伏(唔係三鳩,從來唔會買佢嘅嘢)

咩人吸咩粉真係好啱三鳩買嘅係山雞變鳳凰(我無話佢係鳳凰,佢應該覺得自己係)但其實佢只係一個極mean而又無能力融入非廣東話社會,所以成日網上打飛機嘅人囉

返嚟香港都好,唔想喺外國見到佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞