[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike

咁點解去咗嗰邊咁耐都唔學Swedish
Ansker 姐 我勸你咁大個人就咪咁撚on9啦
平時講野幾咁刻薄 又唔知自己無料扮四條
好喇 依加比人拆穿你塊西洋鏡 就話前事不計 想當年都係年少無知

Cyber bullying依啲topic中二就教過啦 你唔好同我講二十幾歲人都唔識依啲道理
口講就話自己比人bully幾慘幾慘 轉個撚頭就叫人rich woman 滿口歪理 日鳩日都企係道德高地度話人 又唔睇下世界港人因為咩原因而憎你

與其日日mon人西同連登 跟住個check list逐個反駁 倒不如學下點做家務點融入瑞典社會啦

不過點你都唔會化 如果唔係都唔會開到post4啦 你咪繼續你嘅「敢言」「直率」 大家只會令你啲黑歷史公諸於世 睇下邊個驚啲
好好笑 24個39
24.39
好似有學但唔知學唔學得成
Swedish嘅世界太渺小 唔適合39喱話大作家掛
佢前排仲講緊自己啲swedish好差
但住咗Stockholm成4年 有心學依家一定好fluent
因為for English speakers黎講 swedish係幾易學
尤其好多字同英文差唔多
佢唔係English speaker啦
又let’s talking又I do it
佢自己話係程仔「威迫利誘下」有學
好似都有上過瑞典文班但不了了知
結果係點有眼睇
佢真係好愛佢另一半
即係咁講 有心就咩都唔會難
睇左佢fb個回應
仆街三鳩蛆啲態度同語氣勁撚閪+惡
明明勁心虛+驚到瀨屎+好撚嬲+唔忿氣
以為而家大聲啲講野夾雜粗口,真理就喺自己到
佢啲盲粉同佢一樣咁戇撚鳩
盲粉:持反對意見一係妒忌39生得靚,一係妒忌39嫁得好
笑死人咩
應該講緊
勇悍 · 17
困獸 · 28
暴烈 · 34
我嘗試用兩個字sum up 39但真係一件好難嘅事
太多衰嘢
agger
我唔識三鳩+同佢無仇怨
但都草落佢唔少cap圖
應該話,係cap落好多睇唔過眼嘅kol嘅圖
你知啦story稍瞬即逝 有啲人又鐘意del野 唔留底點得呀
cap完再同志同道合嘅frd喺wtsapp一齊屌下恥笑下咁
唔需要覺得係人地特登裝你喎39
無啦依張 , 佢係港大入面影左啲景 然後加左幾隻字 類似係: 有無學弟學妹say 個hi 個時都無人知佢中五grad. 通常都係Cap 真係好柒既野: 屌讀者唔like佢ad, 開Q&A 拎專欄題材, 所以你見痴線西 開頭都唔係人生攻擊佢。
其實做咩又沖出黎啊,係咪見個po又沉沉地39 jer 你好乖啊跟住個to-do list黎做
你班死廢青~~~ 又唔讀書~~~ 又唔做野~~~

去北歐軟禁我都唔知有乜咁撚巴閉
三鳩到依家都無講過五大訴求、缺一不可

唔係一定要人表態,但三鳩係用本土cap水嘅,無人提就乜嘢文宣都唔post,只係出吓廣告或者自high文,咁係同路人咩

同埋話怕比瑞典小粉紅影相真係好假,幾多手足被打被影大頭都照出嚟行,係喺香港行呀瑞典小粉紅影佢,以三鳩嘅網上性格,應該直接開人拖屌柒班小粉紅至啱,點解會變咗lup水嘅

三鳩哩啲人,網上就兇狠,出到嚟就碌柒
你睇下咁多巴絲話係條街見到佢個時頭耷耷, 閃閃縮縮. 但一用social media 就好似有神功護體百毒不侵咁. 如果有一樣野我覺得佢形容得好岩就係, 佢真係一條毒毒

三奸蛆教大家認識何謂亞洲豬西,請點擊以下圖片

又話自己俾人喺瑞典歧視宜家又屌人亞洲豬西
成撚日都自打嘴巴
上網屌鳩人個d佢就自己做齊曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞