[黑警家屬搏洗底] [低學歷整容西] 為何斯德哥爾摩集會沒有三家姐a.k.a.瑞典媳婦 (4)

1001 回覆
249 Like 22 Dislike
39自詡為雞,然後屈鳩ta姐同痴線西
好撚好嘢
一撚定會繼續狙到你仆街
好撚柒
本身前綴想用佢消費Sulli單嘢
媽呀依家好難揀
究竟個人幾低質,先會起個題做《臭雞方程式》最好笑係,一直狙擊佢既都無話過佢係雞,咁撚樣屈鳩大家都有
39先入為主

三鳩化身張建宗 話之前既野算呀 叫大家向前望呀
之前睇佢廣告果陣都覺得呢條女個樣怪怪地,
原來係整容其實整容唔係問題,但問題係整完都咁樣衰
利申:冇follow開本地KOL,唔明有咩好睇,特別是呢d冇內涵,打晒粗口懶好笑嘅八婆
cls
我bf都係鬼佬黎,人地話我食洋腸我都唔介意,
因為知人地講笑,就算唔係講笑咁又點,咁我又真係食洋腸
同埋我bf都係專業人士黎,唔明點解要特登開個fb/ig周圍同人講囉少少野都要拎出黎晒命打飛機嘅人真係好可憐
CLS 影射完瑞典華人(仲要係有私怨)做佢,人地理直氣壯走出黎 拒絕俾佢抹黑。佢無啦啦 講以前既事就算? 無撚野呀? 你自己都話瑞典華人圈細、抹黑人蝦你之後,人地當面對質你扮大方? 誹謗黎架

大把痴線絲有你啲19 story 圖,係要屈番瑞典華人, 真係唔知邊個想做低對家
低質就真
好嘔心
佢應該mon po發覺原來唔同地方嘅香港人都做9佢
依家就急急腳回應返 想大家就咁算 唔好再攞舊事黎屌佢
exact7ly
比人當面罵食洋腸固然係對方衰
但一個人點反擊/處理 先show到自己bg同eq
其實佢老公知唔知道成件事
鬼唔望瑞典巴絲同佢老公講哂成件事然後佢老公話要簽紙
到時冇左個醫生老公我諗佢真係要番香港做三哥阿姐
人哋冇話三鳩已經block左佢
而係叫三鳩去block佢囉
我懷疑條仆街一係嬲到痴線一係驚到震一係就理解能力零分,所以先至會咁樣覆人
睇到佢喺度急狗跳牆真係好開心
西女人
屌你老未諗住繼續食下花生
點知嬲到我仆街
而家自己depression食緊藥
del撚左ig無睇到佢story
見到po已推 諗住有新花生食下
點撚知原來佢係到消費情緒病
我屌佢老母啦
我幾撚辛苦都無撚出過聲啦
佢好人好物係到無病呻吟
我屌呀
幾年前我仲好鐘意佢 買左佢第一本書
屌我而家好撚想燒左去算
點解我之前會咁傻
真係睇到好嬲..點解仲可以有咁多盲粉
絲打支持你

三鳩係有心營造假象嘅,比佢入到係佢衰而唔係你唔好

多謝絲打上水留言
絲打我地係度
有咩事一齊頂
我都係前三鳩粉
最緊要而家令其他妹豬睇清楚佢
好耐之前已經有跟開佢
因為伍公子推薦既
伍公子好似同佢私下幾熟?
無其他意思,我都無乜留意佢
不過記得之前佢好少出樣,定完全唔影樣
我就當睇下故事,近排(1-2年?)
開始係咁show自己身材/樣就無乜睇了
佢算係有心人裝無心人
唔好怪自己
一齊係度大大力避鳩佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞